YapmabeCeren Ben de Turkuaz mahallesinde yaşıyorum fakat Memorial hastanesinde Figen BEŞYAPRAK hocaya gidiyorum. Uzaklığı neden kafana takıyorsun canım? Eğer çok özel bir sebebin yoksa Figen hocayı ısrarla tavsiye ederim ben çok memnunum 14. Haftadayım ☺️
Mervebbcggf YapmabeCeren simdi söyle yakinlik olmasi benim acimdan iyi acil bisey olsa kendi doktorun haricinde baska doktora dert anlatiyosun ne bilim ben oyle dusunuyorum
hulya1406 Mervebbcggf Ankara şehir hastanesi Necati hançerlioğullarına gidiyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.
YapmabeCeren Elfyns şehir hastahanelerinde rotasyon sistemi olduğu için bir aldığınız doktora bir sonraki randevunda ulaşamıyorsun. O sıkıntı maalesef 😬
hulya1406 Elfyns ben randevu ona almaya çalışıyorum yoksa talep oluştur diye bir buton var 7/24 ü işaretlerseniz size mesaj geliyor hemen alabilirsiniz veya sabah erken gidip bankodan saat 8 çeyrek kalaya kadar alınabiliyor.hiç olmadı öyle alıyorum.
YapmabeCeren Mervebbcggf anladım tabi sen de haklısın ben şimdilik öyle birşey yaşamadım yaşar mıyım bilmiyorum ama özel telefon numarası da olduğu için hemen arayıp ya da mesajla soru sorabiliyorum . Umarım sana en uygun olan doktoru bulursun 🙏🌼 çok hassas dönemlerden geçiyoruz herkese güzel gebelikler diliyorum 🤓
hulya1406 YapmabeCeren ilk kızımda hep kendisine gittim yine gebeyim ve hep Necati hocaya gidiyorum ☺️
Laviniadim geçen sene ankaradan antepe taşındık orda olup eski doktorum ile bu gebeliktede devam etmek isterdim. 😄
Minik-anne06 Bende batikentte oturuyorum en yakin hastane yenimahalle devlet simdilik memnunum hemsireleri falan cok iyi doktorlar pek deil ama doğumu orada dusunuyorum cunki araba felan da yok skntı yani dolmuş taksi felan evin ònûnden gečiyor
fatmagulsahozuak Minik-anne06 Minik-anne06 bende batikentte oturuyorum doğumu burda yaparsam yenidoğan doktorunun olmadığını ve yenidoğan ünitesinin olmadığını söylediler bende hastane değiştirmek durumunda kaldım dogumuma 10 gün kaldı sırf o yüzden perişanlık yaşıyorum gittiğim hastanede bide derdimi anlatmakla uğraşıyorum
Hicrano00 havvasutcu Bende oraya düşünüyorum Acaba nasıl keciorende oturuyorum bilkent sehire gidiyordum memnun değilim 27 . Haftadaym etlik nasılsın acaba ?