Mervebbcggf Hastane doktor bunlar biraz maddiyatla ilgili birsey birde ne beklediğinize bağlı maddi durumunuz iyiyse medicalpark bence en iyisi hemde yenidoğan yogun bakimi olmasi acisindan diger hastanelerden kendini ayiriyor doktorlari hallinda bilgim yok malesef. Ben altindagda oturuyorum bilkent sehir hastanesine gidiyorum 2.hamileligim oğlumuda orada dogurdum ben doktorlari arastirarak randevu almaya calistim hep necati hamcerlioglu cok iyi olmasindan ziyade cok yogun bir doktor kapisindaki sira hic bitmiyor oglumdada deneyimledigim yeliz colakoglu fatma salih ve gamze yilmazda benim icin yeterli ilgide doktorlardi suandada burcin salman ozguye gidiyorum istedigim tarihlerde genel olarak randevu bulabiliyorum ilgiside benim icin yeterli oluyor öyle saatlerce bana su su diye anlatmasi acikcasi beni biraz sikiyor cocugun kilosu suyu sagligi bunlaar hakkinda bilgi vermesi bebegimi gostermesi ve bunlari surat asmadan guler yuzle anlatmasi yeterli gibi dogum konusundada sezeryan dogum yapmistim cokda memnun kaldim kalmasaydim ikinci tercihim olmazdi sanirim maddi acidanda durumumuz berseye elverisli fakat sadece dogum odakli degil dogum sonrasinida dusundugum icin ben bebek icin yeterli ekipmana ve doktora sahip olmasi benim acimdan konfordan daha önemli sanirim hepimizin saglikli sihhatli hayirli doğumlari olur inşaallah