cicek52 Kahveseverr ayy bende o doktordan hiç memnun kalmadım. Hiç bı şekilde bilgi aktarimin da bulunmuyor. İletişim hiç yok
Mervebbcggf cicek52 kesinlikle katiliyorum bana sey dedi suan sahiplemmeyim hani dusuk tehlikesi llabilir tamam bunu bende biliyorum
Edolili -Annem daha küçüksünüz , Necati beye randevu alırsanız 12. Haftalarda hemen söyler görürse cinsiyeti. Diğerleri söylemiyor
Elifkskl Mervebbcggf ben yenimahalledeyim. Hem özel hem devlete gidiyorum. İlk Oğlumda bilkent şehir hastanesine gitmiştim devlet olarak doğumda orada oldu. Şimdi de etliye gidiyorum yakın olduğu için. Özel de keciörende kliniği var doktorumun engin furtun adı. Oğlumda de son haftama kdr yine ona gittim
Mervebbcggf 3010 bende ilk gittimde pek begenemedim simdi özgül hocayi yada melike hocayi dusunjyorum
Mervebbcggf cicek52 simdi kesin karsr verdim lokman hekime özgül hocayi dusunuyorum cok tesekkuf ederim bilgin icin canım kavinci haftada dogum paketi aldin
cicek52 Mervebbcggf canım biz 8 haftalıkken kalp atışını duyduğumuz da aldık hemen. Zaten bayanla konuştu olur gebelik sonlarin vs. Nedir prosedür şeklinde onlarda anlatti. Dahaa cok fiyat çıkar endişesiyle hemen alalım dedi eşim
GizemBurak Mervebbcggf bende ilk dogumu ebru hocada yapdim sezryndu cok cok iyi cana yakin yuzunden gulucuk eksik olmyr seni hem bexenen hem ruhen cok iyi hissdryr
[silindi] Batıkent MedicalPark Doç.Dr. Gülenay Gençosmanoğlu Türkmen ‘e gidiyorum. Gayet memnunum. Elvankent A life Hospital da Ebru Biberoğlu nu da övüyorlar ama hastane sıkıntılı diye doktoru seçmemiştim.