EAyse-09 Pinarbek 15 mayısa kadar gelmezse bizim de sabahtan giriş yapılacak genel sezeryan olucam inşallah 🙏 tahlilleri verdik sağlıkla gelsinler şikayetleriniz var mı 🤰🏻 Pinarbek
Pinarbek EAyse-09 amin inş sağlıkla alalım kucağımıza, hangi hastanede yapcaksın doğumu, şikayet olarak hala bulantı be kusmam ve iyice ağırlaştım bazen ağrıdan yürüyemiyorum
Yusuf2104 Crescent96 saat içim perşembe günü arayacağız dediler 🥰beklemedeyiz inşallah erkenden gideriz 🤲🏻
Z72r47asel Crescent96 Son 11 gün kaldı ama bn normal doğum istiyorum bakalım ne zaman gelecek minik prensesim 🥰
Nilufer_06 Crescent96 28 mayısta bekliyorduk paşamızı süpriz yaptı 36 haftalıkken 1 mayısta geldi 🥰🤭inş sizlerde sağ Salim kucaklarınıza alırsınız
Fitifitifiti Fatma027 bi sey demedi daha cati muayenesini haftaya yapcak ama bence kesin sezaryen dicek 😞
Cancan2 nidosh bende çok istiyordum ama çatı muayenesi yapıldı bebeğinde kafası büyükmüş sığmaz dedi doktor 38 de sezeryan olacağım durursa biraz erken gelme niyeti de var sancı da çıkıyor