2prensesannesiiii CaglaCA sezeryan olursa bende genel istiyorum ama drum olmaz çok riskli ful narkoz veremem ama belden uyuşturduktan sonra istersen seni uyuturuz ama ful narkoz veremem genel eskide kaldı dedi 🥲
Kubraaaahh Crescent96 Benimde Allah’ın izniyle cuma günü kavuşma günümüz. Çok heyecanlıyım. Hala eksiklerimiz çıkıyor çünkü her şeyi son 2 ayda halletmeye çalıştım. Neyse onlar sağlıkla gelsinlerde😍
Crescent96 Kubraaaahh yaa aynı günmüşüz😍 evet eksikler cıkıyor benimde göğüs ucu kremim yokmuş yeni farkettim onu sipariş etmem lazim hemen
Fitifitifiti Fatma027 bi sey demedi daha cati muayenesini haftaya yapcak ama bence kesin sezaryen dicek 😞
Crescent96 AdaKaranfili ayyy bizimde ole🤣 eşim ikizler oğlum kova bende ikizler olmasin die cok dua ettim boğa olucak insallah🤣
AdaKaranfili Crescent96 inşallah 20 mayisa kadar gelir. Aslinda 19 mayis doğsun istiyorum.bakalim Hayirlisi Allahtan😊
2prensesannesiiii Crescent96 aynen gönlüm normalden yana ama sağsalim gelsinde nasıl gelirse gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz🥰🙏🏻💓
Zezeeeeee Bende 38+6 gün çok yaklaştık hala aldan muayene edilmedi normal mı sezaryan mı demiyor stres beni mahvetti normal istiyorum ama kızım kilosu şuan 4 kilo yakın böyle kilo alırsa zor diyor 4 kilo üstü normal doğum yapan var mı arkadaşlar
nidosh elifcicek_07 içerde gelişmesi yavaşlamış olabilir o durumda doğsun da dışarda büyüsün şeklinde bakmış olabilir bence
Fatma027 Tanembebek5 Bizimki de iri bebek omuzu takılabilir dedi doktor size dedi mi doğum şekli ile ilgili bir şey
Tanembebek5 Fatma027 ben en başından beri sezeryan düşünüyordum zaten canım doktoruma da söyledim 32.haftada o da normal olmaz zaten dedi 😁
Obiranne26 Obiranne26 coğunuzu sezeryan günü yatışı verilmiş benimki bir gün önceden neden öle olduki🤔