Beyza-mkl22 2 gün sonra 40 hafta bitiyor, hâlâ tık yok, doktorlar pek bişey demiyor, gidiş nereye bilmiyoruz, bekledikçe stresimiz artıyor…
Yusuf2104 Crescent96 12 Mayıs cuma bizim de 37+4 olduk bugün 🥰 çok heyecanlıyım 🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
ElifTzl ceylangokce_05 Evet normal istedigim icin bekliyoruz ama sezaryan da olsa yeter ki saglikla gelsinler😍
SaHil_Hayat Crescent96 36+3 25 gün var uygulamaya göre ♥️ normal doğum olacağı için bi günümüz yok malesef 😞
2023_Aylin 35 +2 haftalız mayıs sonu Haziran başı qibi dedi doktor bakalım ne zamman gelirse Güzel kızım tez zammanda gelsin istiyorum😇🌼🙃
Denizegeabioluyor Crescent96 bende cuma gunu sezeryan olacagim ayni gun dogurcaz 😁bavul hazir temizlik bitti herseyimiz tamamlandi carsamda agdaya gidicem ve doguma hazirim 🤩 rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🥰
Crescent96 Denizegeabioluyor yaa aynı gün😍😍 valla cok heyecanlıyım bende 2. Ama gun geçtkçe heyecan basıyor temizliğiö bugün bitti pazartesi bende ağdaya gidiyorum hazırız cok şükür 💕💕
Nihlal Crescent96 37 haftalığız 21 gün gösteriyor uygulamaya göre sanırım dün nişanım geldi 1.5 cm kadar açılmam varmış ama kafasına ulaşmıcsk kadsr dedi ebe eve yolladı sancın olursa gel dedi sanırım 21 gün beklemicez sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah 🌸🌸
Pinarbek Crescent96 15 Mayıs sabah yatışım yapılacak öğlene doğmuş olur galiba, bi tek beşiği kaldı o da yarın kurulacak temizliğimi yapıyorum oyalanıyorum öyle
EAyse-09 Pinarbek 15 mayısa kadar gelmezse bizim de sabahtan giriş yapılacak genel sezeryan olucam inşallah 🙏 tahlilleri verdik sağlıkla gelsinler şikayetleriniz var mı 🤰🏻 Pinarbek
Esilasukran23 Son 10 gun uygulama ya gore . 38+4 haftaligim normal dusunuyorum bakalm ne zaman gelecek hayirlisi.