Crescent96 Sıra bizede geldiiii😍 Cuma günü sezeryan olucam günler geçmek bilmiyorrr sizin hazırlıklar tam mı ne kadar kaldıı? 💕💕
Duygumx Crescent96 37+2 yım uygulamaya göre 19 gün kaldı yazıyor.Her şey tam ama doğum şeklime doktorum normal dediği için ne zmn gelir bebiş bilemiyorum 🌺Sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Papatyaamm90 Crescent96 secimden sonra sezeryan . Hersey tamm bi tek banyo seti ve lohusa tacim.kaldi 😍
iremasmahan06 elifcicek_07 bu gidisle ben senden once dogurcam sen de de sari yesil karisimi sumuksu yapi geldi mi
Dmlakklk elifcicek_07 bende 39+1 fakat hiç bir sancı belirti yok pazart. Randevu var bakalım ne diyecekler erkek bebişler geç geliyormuş
Hilal2901 Crescent96 son 28 gün diyor. Artık mayıs bebesi mi haziran bebesi mi olmak istediğine kendisi karar verecek 😂
04-73ym Son 20 gün 37+1 toplanmalar bazende kasıkta ağrı oluyor normal isityorum bakalım ne zaman gelecek
ceylangokce_05 ElifTzl sen normal bekliyorsundur benim ki planlı sezaryen olacak canım hakkimizda hayırlısını nasip etsin Rabbım kolaylıklar versin inşallah herkese
ElifTzl ceylangokce_05 Evet normal istedigim icin bekliyoruz ama sezaryan da olsa yeter ki saglikla gelsinler😍
reisMom Crescent96 herkes tamam kızım eksik 23 gün diyor daha erken gelsin istemiyor da değilim kavuşmak istiyorum deli gibi ama ne zaman gelecek bilmiyorum 🥺