[silindi] Kızlar sizce 11 e girer girmez yaptırmak mantıklı mı randevum tam o güne denk geliyor yoksa 2 li tarama için 12 beklense daha mı iyi olur. 11-14 arası deniliyor ama emin olamadım farkeder mi
Aysee1123 [silindi] Farketmez ki gidince doktora sorarsınız o gün zaten uzun bir işlem değil yapalım derse yapar. Ama ben şöyle yapmıştım bilerek 12+5 te gittim cinsiyet söyler belki diye söylemişti 🥳😂 Hem tarama hem cinsiyet kafasıyla gitmiştim öylede yapabilirsiniz
xbebegimx [silindi] 12de gitmistim pozisyon uygunsa ikili bakariz demisti doktorum ultrasondan bakti sorun yoktu kan vermedim fetal dna yaptirdim direkt.
guzelanne01_ [silindi] doktorum 9 haftada gel demişti ben gitmedim 6+4 te kalp atışını duydum 12 haftaya kadar bekledim gittim hem cinsiyetini öğrendim hemde 2 li testi yaptırdım
Merve775 [silindi] bende 10+3 günlük hamileyim bende doktorumla konuşmadım bu konuyu 12 hafta gel demişti ama ben bebeği görmediğimde kafamda acaba bişy oldu mu falan diye düşünceler giriyor kafama 😒😒
[silindi] Merve775 şu an bende aynı durumdayım biraz da ondan erken gidiyorum durumu nasıl merak ediyorum 🥲
minikmucizeemaak [silindi] Merve775 Aynı sorun bende de var uzun süre gitmeyince acaba iyi mi diye düşünüyorum, annelik iç güdüsü sanırım. Sağlımla kavuşalım ❤️
guzelanne01_ [silindi] erkekte erken öğreniyormuşsun canım Herkez öyle diyordu Kızdan daha çabuk gelişiyormuş Organı Kızımda 14 te öğrenmiştim
Cekilmezbirkiz [silindi] bebek 5 cm den küçükse tam ölçüm yapamıyoruz demişti doktor ben 12+2 de gittim 6,4 cm di 🤣 12. Haftayı doldurmuş olması daha iyi diye okumuştum önceden
Ebuss35 [silindi] Bence direk 12. Haftada gitmen daha sağlıklı canım bende öyle yapmıştım 2 li tarama testimi yapmıştı sonra birdahaki haftaya çağırabilir.
minikmucizeemaak Merve775 Değil değil bende buradayım yarın kontrolüm var sağlıkla güzel haberler duyalım inşAllah, gidene kadar araba da hatim indiriyorum resmen 😂
Merve775 minikmucizeemaak allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bende salı günü gitmeyi düşünüyorum tam 11 haftalık olacağız inşallah ben kalp atışını duyarım hemde doğum günüm o gün bebeğimi de görmüş oluruz
minikmucizeemaak Merve775 Ooo baya büyümüş bebek iyi sabretmişsin bu zamana kadar ❤️ Amiinn. Benimde çarşamba günü doğum günüm, biz keseyi kalp atışını duyduk rutin kontrole gideceğiz o kadar bekleyemezdim herhalde
Merve775 minikmucizeemaak yok bu zamana kadar beklemedim her hafta gidiyorum doktora birde özel olunca rahatlıkla gidiyorduk kalp atışını duyduk biz 6 haftada 4 haftada keseyi gördük düşük riskim Vardı iğne vurundum 4 tane bol bolda dinlendim bakalım doktor amcası salı günü neler diyecek bize ☺️
minikmucizeemaak Merve775 Sağlıkla kavuşalım ❤️ Bende özel tkaipliyim ama aynı şehirde değiliz o yüzden kontrol sürelerine gidemiyorum 😂