minikmucizeemaak myangelson Kontrol yaklaşınca başlıyor bu ilk başlarda sorun olmuyor onu da yapacağım Allah’ın izniyle 😂🫶🏼
minikmucizeemaak mevraca Herkesin kendi tercihi, ben girip öğrenmek isterim bi hastalık varsa da Allah korusun ona göre kendimi hazırlamak isterim. Yaptırmak yaptırmamak size kalmış, doktorum ne derse yaptırma taraftarıyım. Doktoruma güveniyorum
kubrataskaya_ minikmucizeemaak yani doktor niye istedi diye soruyorum eşinle bi akrabalık mı var çünkü çoğu kişi 2’li tarama yapma taraftarı değil o yüzden soruyorum
minikmucizeemaak kubrataskaya_ Doktorum şuanlık bir şey istemedi arkadaşım söyledi diye belirttim üstte de, eşimle akrabalığım yok ama eğer isterse yaptırma taraftarıyım burda çoğu kişinin yaptırdığını görüyorum herkes akraba olamaz bence doktorlar istiyor
myangelson mevraca ileride bir sorun çıkarsa geriye dönüp bakilabiliyor yol gösterici olabiliyor bu tarz testler. illa çocuk hastalıklı olsa aldirilmasi düşünüldüğü için bakılmıyor. Ben o sebepten yaptırdım hem ikili hem dörtlü
minikmucizeemaak myangelson Kimseye bir şey anlatılmaz canım, herkesin kendi kararı yaptırmak istiyen yaptırır istemeyen yaptırmaz. Ben doktorumun istediği testleri yaptırma taraftarıyım. Doktoruma güveniyorum. Üstelik bi hastalığı varsa aldırmak amaçlı değil herkes sanıyor ki hastalık çıkarsa aldırılacak amann
minikmucizeemaak myangelson Yok yok burdan size yazdığım kadar değilim hayatımda gerçekten, burdan sadece gebelik ile ilgili yazılınca öyle duruyor olabilir. Hamileliği kendime zehir etmem dünyanın en güzel şeyi🤲🏻😊🌸
myangelson minikmucizeemaak hahah tamam canım o zaman 🌸 aynen öyle böyle çok düşünerek strese falan girmeye hiç gerek yok rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤍
mevraca minikmucizeemaak Nasıl istersen canım benimde ilk gebeligim ve annelik oladar farklı duygular icersine sokuyorki seni cok iyi anlıyorum ama testler insanı evhama daha cok sokuyor ya ben o yuzden yaptırmayacagım tevekül ediyorum yaptırmak tabiki tercih meselesi🥰
AsyA_34 minikmucizeemaak Ya Allah korusun hastalık çıksa hem maddi hem manevi üstesinden gelebilecek misiniz herkesin kendi kararı çok zor bir şey ama doğunca ilerde senin çocuğunla dalga geçecekler bunları kaldırabilecek misin boşver canım kimseyi takma yaptır testini için rahat olsun , doktor kontrolündesin zaten en iyi onlar bilir 😘🩷
myangelson minikmucizeemaak aynen öyle canım. Normalde bende yaptırmayı düşünmüyordum doktorum da anlattı bana bence yaptırmak daha iyi olur ileride bir sorun olduğunda detaylıda vs birşeyden suphelendigimizde dönüp bakabilecek bir tarama sonucumuz olur en azından karşılaştırırız bakariz bı dedi bir de bı hastasını anlattı onu anlatınca bende çok sıcak baktım yaptırmaya karar verdim. Anlattıktan sonra kararı bana bıraktı zaten zorlamıyorum ister yaptır ister yaptırma dedi bizde eşimle yaptiralim o zaman demiştik. Doktor ile güven çok önemli canım
minikmucizeemaak AsyA_34 Aynen öyle canım millette tek bir düşünce var hastalık çıksa aldıracak mısın niye yaptırıyorsun. Boş bir düşünce bu. Elimden geldiği doktorumun istediği her testi yaptıracağım Allah’ın izniyle ❤️
minikmucizeemaak myangelson Benim eşime de bir abisi anlatmış hiçbir testi yaptırmadım çok pişman oldum vs gibisinden hassas bir konu burada açmayayım kesinlikle her testi yaptırın abicim demiş. Eşimin kalp atışını duyduktan sonra söylediği ilk şey oydu, her testi yaptıralım gönlümüz rahat olsun diye. Evet doktoruma güvenmesem para koparmaya çalışıyor diye baksam belki diğer düşünceye girerim ama doktoruma çok güveniyorum Allah’ın izniyle 🥰
myangelson minikmucizeemaak aynen öyle benim doktorumun anlattığı hastası da hassas bir konu o yüzden anlatmadım ama bu testler ile suphelenmisler özellikle dörtlüde sonra amniyosentez alınmış kesinleşmiş. Sebebini öğrendiler en azından bu testleri yapmasak bilmeyecektik neden oldu diye araştırıp duracaktık dedi doktorum da
ikiprensannesi__ minikmucizeemaak 8 inde git ikili tarama için 13 14 haftaya kadar vaktin var 8 hfatalikken gidersin bir ay sonra 12 veya 13 haftalıkken ikili tarama için gidersin işte
minikmucizeemaak myangelson İçimde keşke yaptırsaydım diye kalacağına yaptırdım derim Allahım sağlıkla kavuştursun ❤️