Yagmurtekinn Nunuuh ben 74le hamile kalmıştım 100le doğuma gittim, şu an 65 kiloyum, 2 sene oldu doğum yapalı 1 sene düzenli diyet ve sporla verdim, kalan 7 8 kilo da son 5 ayda stresten gitti
Kubra-ulas Nunuuh 66 ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum 😄 33 haftalık hamileyim 14 kilocuk almışım 🤦♀️
TheMuhtesem aysegul_46 ya ben de 47kiloyla yola çıktım 23.haftadayım 57kiloyum 🫠 doktorum toplamda 20kiloya kadar alabilirsin normal dedi ama bu gidişle daha çok alıcam diye korkuyorum 🥲
1anne2bebek__ Nunuuh 35.Haftada tartıldım kontrolde.65 kiloyum. 53,5 hamile kalmıştım. Kilo her şekilde veriliyor çok fazla alınmadığı sürece. Zaten Doğumda en az 5 kg gidiyor.
MrcnMlk 68 le hamile kalmistim 39+1 deyim 86kiloyum 🤦🏻♀️ bebek buyukmus 4ü gececek dogdugunda diyor doktorum ama nasil zayiflayacagim diye dusunmeden edemiyorum 🤷♀️
handeserdes Nunuuh 25+3teyim 4 kilo aldım henüz ama sonlarda çok alınıyormuş korkuyorum açıkçası. max kilomda hamile kaldım çok kızıyorum kendime. umarım doğumda sorun yaşamam.
Hilalttk16 Nunuuh en son 32+0 da 2250 gram 45 cm di ve ben 13 kilo almıştım 😰😂 cuma kontrolüm var bakalım 🙈
mercimekkoftesi1 Gebeanne45 basenden bende aldım biraz ama doğum öncesi pantolonlarım çok rahat oluyor, muhtemelen gitti oradan da kilo