Papatyaamm90 Kızlar aylardır afedersiniz hic ishal olmayan ben bugun sabatan beri wc den cikamiyorum nedendir korkmaya basladim koye geldim bugunde bir sorun olur mu ki
beyzacmvrc Papatyaamm90 korkutmak istemem ama son haftalar da ishal ve kusma doğum belirtisi imiş. Dogumun yaklaştığını gösteriyor diye okudum.
Dila1994 Papatyaamm90 38 haftadayız bende aynı sorunu yaşıyorum ilk hamileliğimde de doguma 2 hafta kala ishal olmuştum
Papatyaamm90 beyzacmvrc ya öyle .mi ki ilk defa basima geldi yarın doktoruma soracağım insallah daha olmaz erken cunku 😑
Papatyaamm90 beyzacmvrc saol canim vala söylemezsen bilemezdim doktoruma yazdim saolsun hemen dönüş yaptı . Kac defa olduğunu falan sordu anlattım bol su iç dinlen dedi
beyzacmvrc Papatyaamm90 ne demek Alalh şifa versin inşaallah doğum belirtisi ise bile 1 hafta 10 gün daha durur bebiş ☺️
Papatyaamm90 Lugnos01 bende de aynısı ve doktorum.2 haftadır cok asagi da rahime yapışmış dedi yüzünü falan goremiyorum oturamıyorum yürüyemiyorum😑
Lugnos01 Papatyaamm90 benimde aynı şekil kontrol de haftaya cuma nedense kontrolden önce gelecek gibi hissediyorum
Lugnos01 Papatyaamm90 valla en son 35de gittim sanırım normal beklediğim için doktorum suyun yerinde rahim uzunluğun yerinde 3 hafta sonra gelirsin dedi bende şaşırdım şikayet olursa yine gel dedi ama evham yapmak istemiyorum
Papatyaamm90 Lugnos01 Lugnos01 ama. Yine de son zmnlar beni doktorum 10 yine bir çağırıyor 35den sonra cunku sıvı kaybı falan olur diye sanirim
Lugnos01 Papatyaamm90 evet bende biraz şaşırdım ama bir durum olunca falan iletişimdeyiz sertleşme çok rahatsız ederse randevuyu beklemeden giderim