Prenses_annesi3 Dalklncebru yaaaa ne güzel benim şimdi tam 23 haftalık 118 gün kalmış doğuma ❤️ sağlıkla alalım kucağımıza insalalh isim düşündün mü sen 😁
Dalklncebru Prenses_annesi3 yaa benim doğum 28 temmuz felan galiba 80 günümüz kaldı 🥺 evet düşündüm Asel koyacgim rabbbim izin verirse inşallah.
Dalklncebru Kanaryam76- yok abla maya takviminde iki yöntem var ben bu şekilde biliyorum 28+1-9=20 yapiyo buda çift sayı oluyor
Prenses_annesi3 Dalklncebru adıyla büyüsün insallah ben daha düşünmedim karar veremedim kız ismi zor ya bu üçüncü kızım :)
Kanaryam76- Dalklncebru ben hesaplamayı hala anlıyamadım ya ☺️ Ama doğru çıkıyo evet benimki kız peki o 9 sayısını 29 dan neden çıkardınız mesela
Dalklncebru Birrrcan valla ben böyle anlamıyorum abla ya hamile kaldığın ayla hamile kaldığın yaşı yazarsan ☺️
Dalklncebru Prenses_annesi3 yaa benimde bu 3 ncü ama iki tane oğlum vardı zor olmadı ismini bulmak anlamı çok hoşuma gitti dedim direk bunu koymak istiyorum sağlıkla gelsinler inşallah.🙏🌸❤️
aalparslanaselll Salihabrkt bu uygulamada özelden mesajlaşma yok mu oradan konuşalım takip edelim birbirimizi 😇
Dalklncebru Kanaryam76- canım bende tam bilmiyorum ama sürekli yaptığım hesaplamalarda doğru çıkıyor misal bende birinin cinsiyet tahmini yorumundan görüp yapmıştım bende tek bu doğru çıkmıştı kime yaptıysam hep doğru çıkıyor
Kanaryam76- Dalklncebru peki 30 yaş hamile kalınan ay şubat ne olur arkadaşımda hamile bakalım be çıkıyo ☺️
Birrrcan Dalklncebru teşekkür ederim cevabınız için doktorumda geçen gün erkeğe benziyor dedi iki haftaya netleşir bilgilendiririm sizi🥰