Kubrah @3babymom @Dalklncebru kızlar bana yorum yapar mısınız  1996 doğumlu 27 yaşındayım son adet 7 ocak
Kubrah Dalklncebru geçen erkeğe benziyor diye yorum YAPTI sonra bacak arasındaki kordon değlse tabi dedi. Belli değil yani teşekkür ederim
Mervebyk Kizceler bide bana tahminde yapsanız olurmu https://mutluresim.com/images/2023/05/03/SU1PS.jpg. bide son adet tarihim aslında 3 ocak ama doktor 22 ocak ile değiştirdi yaşımda 26
Dalklncebru Prenses_annesi3 çift sayı çıkıyor abla yani kiz bebiş senin cinsiyet belli olmadı gerekiyor sanki ☺️
aalparslanaselll Salihabrkt 12 +5 de gittim en son o zaman erkek tahmininde bulundu bu hafta içi tekrar gitmeyi düşünüyorum değişir mi tahmini merak ediyorum
Salihabrkt aalparslanaselll Benimki de değişir mi bilmiyorum bakalım doktorumuz ne diyecek ay sonunda gidecem bende
aalparslanaselll Salihabrkt bu uygulamada özelden mesajlaşma yok mu oradan konuşalım takip edelim birbirimizi 😇
Dalklncebru Prenses_annesi3 yaa sağlıkla gelsin prenses hemen hemen ayniyiz abla benim bebisimde kız doğum ne zaman
Prenses_annesi3 Dalklncebru yaaaa ne güzel benim şimdi tam 23 haftalık 118 gün kalmış doğuma ❤️ sağlıkla alalım kucağımıza insalalh isim düşündün mü sen 😁