kubracetin Bergiz sigortaciyim. 2,5 yaşında oğlum 7aylik da hamile olunca evden çalışıyorum 🙂 Araç ev sağlık sigorta ile ilgili aklınıza ne gelirse ilgileniyorum.
Zeliha272763 mrsperaa ben iki yıl önce sezeryan oldum bebeğimi beynine oksijen gitmemiş çok sağlıklı bir hamileliğim vardı bebek doğduktan sonra hemşire hatası olabilirmi oksijen sorunu
mrsperaa Zeliha272763 Kadın doğum hekimi ve çocuk hekimi hatası olduğunu düşünüyorum. Çünkü hemşireler bu konuda emir kulu ne söylenirse onu yapmak zorundalar. Normal doğum denemesi sonrası acil sezaryan olduysa da kadın doğumcu hatası olduğunu düşünüyorum.
Mucella_5106 Tıbbi sekreterim özelde çalısıyodum atandım Bebişime az kaldı güvenlik soruşturmasını bekliyorum kızımın şansına 🌸
Zeliha272763 mrsperaa yok normal sezeryan planliydi oksijen gitmediği için kalbi durmustu sonra böbreklerini vurdu öldu ama içimde kaldı bu hemşire yada doktor hatası olabilirmi diye
mrsperaa Zeliha272763 Anladım başınız sağolsun🌸 keşke otopsi incelemesine gönderilseydi nedeni çıkardı
gulsumd1 Pamuk iş güvenliği uzmanıyım 🤗 3 ay önce iş yeri ücretsiz izine çıkardı bugün çalışamaz raporumu aldım 🙈