AsyaCngz55 Pamuk çok teşekkür ederim 15 haftalık hamileyim çalışmaya devam inşallah karşılığını görmek de nasip olur. 🩷
Meltemgnss Tıbbi sekreterim ben de devlet kurumunda 6 yıldır 🏨 son haftalara kadar çalışacağım muhtemelen.
YLD_95 Pamuk kesinlikle canım. Çok özledim bütün atlarımı kokularını 😊 inşallah bebeğim doğunca onunla giderim 😊
YLD_95 Pamuk inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı zamanı geldiğinde inşallah 🤲🏻🌺😊
Minyonz Çocuk gelisimcisiyim. Ama atanamadim. Kendi bebişimi büyütücem artık atanmaktan umudumu kestim😄 2016 dan beri kpss ile uğraştım 😭
Bltbrkv Pamuk Gıda Teknikeriyim,2 yıl önce mezun oldum fakat araya evlilik, hamilelik,çocuk girince çalışmadım hiç.🌺
mimaranne06 Pamuk Mimarım. Eşimle birlikte kurduğumuz bir şirket var. Onun üzerinden çalışıyoruz. Şuan hamileyim evden destek oluyorum.
Tufan_aras Pamuk grafikerim evde freelance çalışıyorum hala 2. Çocuğuma hamileyim ondan sonra da devam edeceğim evde çalışmaya ☺️
Bestegeren Pamuk Ankara’da bir yabancı dil okulunda kurum müdürüyüm.Yabancı dil üzerine eğitime ihtiyacı olana,çevresindekilere yardımcı olurum 🌸