Demmet beyzacmvrc yok ondan değil gebeliğe bağli kalçamda kemik erimesi başladi o sebepten zorunlu sezaryana döndü , ki şubat ayından beri uğraşiyorum çekiyorum bunu yürüyemiyorum koltuk deynekleri kullaniyorum şuan
beyzacmvrc Demmet ay cok geçmiş olsun 😔😔 Kalsiyum az mı tükettinki acaba ondan mı oldu Süt süt ürünleri az mı yerdin Kullandığımız multivitaminler de de kalsiyum var içinde
beyzacmvrc Demmet ya zaten sancı yoksa erken almasına gerek yok bence boşver 😅 ama bı değişik oluyo insan devamlı kalp atışlarını duyuyosun Bizimki çok hareketliydi cihaz kafayi yedi bı ara kalp atışları 170 kere flaan çıktı 😅
Demmet beyzacmvrc aslinda herseyi de yerli yerine kullandim ilaçlari da yogurdunu sütünü baliğini ama olacağı varmis geldi beni buldu, rabbim kimseye vermesin diyorum ama şu halimde bile iş yerinde arkamdan neler dönmüş en büyük duamdır şu yaşadiğimin mislini yaşasinlar
beyzacmvrc Demmet çok geçmiş olsun doğumdan sonra inşallah düzelir hemen. Ama takviye almanız gerekir heralde iyice emzirme sürecinde de. Hamilelikte illa ki bı yerlerimizde bı hasar oluyo benimde sağ böbreğim de genişleme başlamıstı çok ağrı yapıyor hala arada. Allah’a havale edin bosverin kim ne derse desin ☺️
Demmet ilaydailem sol bacağımda fıtık ağrilari gibi ağrilar basladi yürümek oturmak eziyeT gibiydi aniden giren sancılar aksama derken fıtıgım oldugu için ondan şüphelendiler 2 defa emara girdim en son ortapedi doktoru net teşhisi koydu sonra da zaten iki bacağima da yayıldı doğumdan sonra gececek diyolar ama ne zaman net bisey yok
Demmet beyzacmvrc amin insallah cok tesekkür ederim , sizede cok gecmis olsun , şuan kullanabildiğim tek sey ağri için parol bide pıhtı atmasin diye oksapar iğne , doğumdan sonra kendiliğinden gececekmis ama ne kadar zaman sonra bilinmiyor