bsrabrna bebeklerimveben_ bizim de ağustos 20 inşallah ama yazlık öı almak lazım uzun tulum mu almak lazım çok tecrübesizim 🥹🥹
Mervesultan Youngmotherr 24. Haftadayım ağustos sonu görünüyor doğumum nasıl oluyor anlamadım sezeeyan gününüz mü bu
Kuzuletta bebeklerimveben_ Ben de 27+4 oldum ve geçen cuma doktor kontrolümde bebeğin makat gelişli olduğunu gördük. 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan düşünürüz dedi bana o bile erken geldi. 40. Haftada dönenler oluyor sonuçta
alimerve bebeklerimveben_ 25+2yim bende 38 de alırlar diye düşünerek 6agustosa denk geliyo benimde ikinci gebelik çok zor geciyo ameliyat yerimcok ağrıyo bide erkek bu sefer belim kasıklarım inanılmaz agriyo
bebeklerimveben_ alimerve yaa kuzum benim de erkek maşAllah diyim benim daha ağrı olmadı sanırım hiç kilo almadım ondan
bebeklerimveben_ Kuzuletta canım okumadın sanırım 2. Gebelik ya hani ilki sezeryan ya hani arası 18 ay olduğu için normal doğum yapamam ya hani 🤭
ecem0509 bebeklerimveben_ merhabalar bende 26 haftalığım bugün doktoruma sorsam günü şimdiden belirleyebilir miyiz acaba siz öyle mi yaptınız?😌
bebeklerimveben_ ecem0509 kuzum zaten senin vajinal doğum için ultrosan kağıdın da son tarih yazar eğer sezeryan istiyorsan da 10 gün öncesi yapıyor eğer özel hastaneye gidiyorsan mutlaka tarih verir ama devlet vermez
Yazmelegi_ cnarinannesi erken veren de var günü gec veren de tahminime göre 32 34 ten sonra gün alırız diye düşünüyorum henüz hic sormadım