Goncaulkr aynen takip et için rahat etsin yukseliyosada ona göre önlem alırlar en azindn

Goncaulkr kesinlikle tansiyon takibi yapın Allah korusun gebelik zehirlenmesine kadar götürüyor. Baş ağrısıyla birlikte ödem mide bulantısı gözlerde siyah sinek gibi bişeyler uçuyor mu bunlarda önemli. Tabi sadece normal baş ağrısıda olabilir dikkat edin lütfen

Suyu az içiyor olabilirsiniz. Su tüketimini de artirin

Goncaulkr tansiyon ölçümümü kesin yaptırın gebelikte çok önemli hele 20. Haftadan sonra çok önemli

Goncaulkr benim de aşırı kötü baş ağırısı vardı hatta benim migren de var doktor bana magnezyum ilacı verdi iyi geldi bu senin başının ağrısını dindirir dedi içtim kaç gün sonra etkisini gösterdi doktora danışın belki oda önerip verir .

Goncaulkr bahsettiginiz şikayetlerim var 15.hftadayim 12 den beri hep basim agriyor. Tansiyonum yükseliyor dusuyor sürekli suan takip altındayım surekli olcup not aliyorum salı günü dr bakacak ilaca başlayacağız duruma göre dedi. Suan yazarken bile basim agriyor… 12.8 olctum. Dr en fazla 10 olmalı dedi. Gebelikte olmasi gereken 8.5 veya 9.5 mis ben 14.8leri sıklıkla 12 13leri goruyorum…. Tansiyon cok onemli takip edin. 20den sonra baslama ihtimali oluyor normalde ama benim 12de basladi

Elenora detaylı ultrasona gittiğimde doktorumla görüşeyim bende ya. Çanakkaledeyim takibim istanbulda

DubleMomy allah yardımcınız olsun öncelikle ya 🌸 ciddi takibe başlıcam inşallah. Allah hepinizden razı olsun valla

Goncaulkr 10 gün boyunca hastaneye de mi gitmediniz?? Tansiyon olabilir çok riskli hiç beklemeyin böyle durumlarda hemen acile gidin ben o ağrı yüzünden ilk gebeliğimde ölüyordum

Goncaulkr evet insan korkuyor ama merak etmeyin inşallah tansiyonunz iyidir sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim 🤲🏻

Kelle0129oekd valla açıkçası gitmedim. Ramazandaydı ona bağladım sonra dedim gitsem ilaç verilmiyor hiç tansiyon aklıma gelmedi. Biraz canımın kıymetini bilmiyorum galiba aman geçer diye

Goncaulkr aynısı bendede var bi gün sag tarafı bi gün sol tarafı 2. Tramister yaktı geçti. Parolda fayda etmiyor artık bana 4 gündürde diş agrısı çekiyorum üstelik

DubleMomy geçmiş olsun canım. normalde 12/7 mormal kabul edilir 8-9 çok düşük değil mi ? bayılcak gibi oluyor insan öyle. Ben hipertansiyon hastasıyım sürekli 14-9 bazen 13 yurt dışında 14-9 u sınır kabul ediyorlar 15 e çıkınca sıkıntı düşmüyorsa bide 15 den. 27 haftalık hamileyim çok şükür bebekte iyi. Ben burda 16 tansiyonla sağlıklı gebelik geçirenleride gördüm.Bünye meselesi mi artık ne diyim çok farlı bişey