ŞİDDETLİ BAŞ AĞRISI
tlhmrv çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya 🤍
gulsumd1 allah razı olsun ya 🤍
Goncaulkr kesinlikle tansiyon takibi yapın Allah korusun gebelik zehirlenmesine kadar götürüyor. Baş ağrısıyla birlikte ödem mide bulantısı gözlerde siyah sinek gibi bişeyler uçuyor mu bunlarda önemli. Tabi sadece normal baş ağrısıda olabilir dikkat edin lütfen
Suyu az içiyor olabilirsiniz. Su tüketimini de artirin
Hilallsili96 ayy ben hemen yarın alıp başlıyım tansiyon takibine :/ böyle sık ve geçmeyen bi ağrı olunca insan korkuyor
ozlemmmmm1 inanın suyu 3l den fazla içiyorum nafile
Goncaulkr bahsettiginiz şikayetlerim var 15.hftadayim 12 den beri hep basim agriyor. Tansiyonum yükseliyor dusuyor sürekli suan takip altındayım surekli olcup not aliyorum salı günü dr bakacak ilaca başlayacağız duruma göre dedi. Suan yazarken bile basim agriyor… 12.8 olctum. Dr en fazla 10 olmalı dedi. Gebelikte olmasi gereken 8.5 veya 9.5 mis ben 14.8leri sıklıkla 12 13leri goruyorum…. Tansiyon cok onemli takip edin. 20den sonra baslama ihtimali oluyor normalde ama benim 12de basladi
Elenora detaylı ultrasona gittiğimde doktorumla görüşeyim bende ya. Çanakkaledeyim takibim istanbulda
DubleMomy allah yardımcınız olsun öncelikle ya 🌸 ciddi takibe başlıcam inşallah. Allah hepinizden razı olsun valla
Goncaulkr 10 gün boyunca hastaneye de mi gitmediniz?? Tansiyon olabilir çok riskli hiç beklemeyin böyle durumlarda hemen acile gidin ben o ağrı yüzünden ilk gebeliğimde ölüyordum
Goncaulkr evet insan korkuyor ama merak etmeyin inşallah tansiyonunz iyidir sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim 🤲🏻
Kelle0129oekd valla açıkçası gitmedim. Ramazandaydı ona bağladım sonra dedim gitsem ilaç verilmiyor hiç tansiyon aklıma gelmedi. Biraz canımın kıymetini bilmiyorum galiba aman geçer diye
Hilallsili96 çok teşekkür ederim ♥️
DubleMomy geçmiş olsun canım. normalde 12/7 mormal kabul edilir 8-9 çok düşük değil mi ? bayılcak gibi oluyor insan öyle. Ben hipertansiyon hastasıyım sürekli 14-9 bazen 13 yurt dışında 14-9 u sınır kabul ediyorlar 15 e çıkınca sıkıntı düşmüyorsa bide 15 den. 27 haftalık hamileyim çok şükür bebekte iyi. Ben burda 16 tansiyonla sağlıklı gebelik geçirenleride gördüm.Bünye meselesi mi artık ne diyim çok farlı bişey
cansbade allahım şifa versin size de ya🤍