ilgihazaal yaa ben ilk hamileligimde 20 kilo almıştım peşine 2.ye hamile kaldım onda da toplamda 6 kilo aldım bunda 20+2 haftalik 1 kilo aldım 2 kızım var bu da erkek olacak inşallah nasip olursa belki bünyeden bünyeye degisiyordur

Sfr_1834 çok mu iştahınız açık benim de aslında bünyem çok kilo alımına uygun troidim yavaş çalışıyor ilaç kullaniykrm sadece çok iştahım yok hamur işi de yemiyorum belki ondan almadım ama bu Aydan sonra kesin hızla almaya baslarjm

Simsm sizde tam tersi olmuş almak yerine vermişsiniz 😊ama sorun olacağını sanmıyorum kilo vermenin de

22 haftalığım 6 kilo almışım normaldir inşallah

GULMUSTAFA-2011 ben iki hamileliğimdede öğrendiğim anda sigarayı bıraktım. İkisinde de bulantım olmadı pek. Koku hassasiyeti vs. yaşamadım çok fazla. O yüzden en başından beri iki katı iştahlıyım malesef 🙄

Sfr_1834 hmm olabilir herkesin bünyesi bir değil sonuçta ama bu aydan sonra hızlanır bence de kilo alımı bebek de bu aydan sonra daha fazla almaya başlarmış

_fatmanrymmz normal bence 5 kilo ben biraz tedirginim gebelik şekeri çıktığı için tatlı şeylerden uzak duruyorum birde hamur işinden ondan sanırım almadım

Dnzglsm_123 inşallah sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bende kocaeli şehir hastanesinde giricem nasip olursa sizin bebeğinizin cinsiyeti ne belli mj birde başladınız mı alışverişe ben daha başlamadım henüz erken djye