GULMUSTAFA-2011 iki almışım bende
20 haftalik anneler kaç kilo aldınız
Esrafatih01 sende az almissin acaba normal mi az almamız bazıları daha fazla alıyor bir tanıdığım 6.ayinda 10 kilo almış 😊
Esrafatih01 sizin haftanız kaç
GULMUSTAFA-2011 1 kilomu 🤣🤣 25. Haftam 13 kilo aldim ben niye boyleyim 🤣🤣
ilgihazaal yaa ben ilk hamileligimde 20 kilo almıştım peşine 2.ye hamile kaldım onda da toplamda 6 kilo aldım bunda 20+2 haftalik 1 kilo aldım 2 kızım var bu da erkek olacak inşallah nasip olursa belki bünyeden bünyeye degisiyordur
GULMUSTAFA-2011 İkinci hamileliğim. 20 haftalık olduk ve 12 kilo aldım 🙄 İlk hamileliğimde de toplamda 24 kilo almıştım 🙄
Sfr_1834 çok mu iştahınız açık benim de aslında bünyem çok kilo alımına uygun troidim yavaş çalışıyor ilaç kullaniykrm sadece çok iştahım yok hamur işi de yemiyorum belki ondan almadım ama bu Aydan sonra kesin hızla almaya baslarjm
19+3 deyim 3 kilo vermişim
Simsm sizde tam tersi olmuş almak yerine vermişsiniz 😊ama sorun olacağını sanmıyorum kilo vermenin de
22 haftalığım 6 kilo almışım normaldir inşallah
GULMUSTAFA-2011 ben iki hamileliğimdede öğrendiğim anda sigarayı bıraktım. İkisinde de bulantım olmadı pek. Koku hassasiyeti vs. yaşamadım çok fazla. O yüzden en başından beri iki katı iştahlıyım malesef 🙄
19 haftalık +1 kg ile devam ediyoruz
Sfr_1834 hmm olabilir herkesin bünyesi bir değil sonuçta ama bu aydan sonra hızlanır bence de kilo alımı bebek de bu aydan sonra daha fazla almaya başlarmış
Merve3801 maşallah bende 1 kilo almışım 😊20 +2 olduk bizde
GULMUSTAFA-2011 21+3 olduk 5 kilo civarı aldım 55.65 ile hamile kalmıştım en son 61′i gördüm. Hızlı gidiyorum sanırım biraz
GULMUSTAFA-2011 5 kilo almışım
Dnzglsm_123 maşallah bence normal almışsınız ben de mi bir anormallik var acaba 😀salı detayliya giricem inşallah temiz çıkar sonuçlar kaç kilo olmuş öğreniriz o zaman
_fatmanrymmz normal bence 5 kilo ben biraz tedirginim gebelik şekeri çıktığı için tatlı şeylerden uzak duruyorum birde hamur işinden ondan sanırım almadım
GULMUSTAFA-2011 benim de çarşamba günü detaylı ultrasonum var 🌸 inşallah çok güzel geçer, iyilerdir bebeklerimiz.
Dnzglsm_123 inşallah sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bende kocaeli şehir hastanesinde giricem nasip olursa sizin bebeğinizin cinsiyeti ne belli mj birde başladınız mı alışverişe ben daha başlamadım henüz erken djye