ogrencianne35 Zeynepikranur kızımızın adı Lalin bir kızımız daha olursa Lilya düşünüyoruz ki burda bir arkadaşa önerdim kizinin adını Lilya koydu 🙏 bir oğlumuz olursa da Emir Atlas düşünüyoruz
Tunc-armagan ogrencianne35 bende lilya koycaktm söylemesi zor falan dediler o yüzden lidyaya karar verdik ☺️
fizikcianne Cinsiyetimiz haftaya belli olacak Kız olursa Duru erkek olursa Kuzey koyacagız İnşallah :) özellikle Türkçe kökenli seçmek istedik öyle de yaptık
Serap-asel AseliM47 bende asel koyacağım allahın izniyle zaten hem çok aşırı yok hm anlamı güzel hem modern
Serap-asel Geces yok ya kadarda değil bence çünkü zaten yaklaşık 4-5senedır moda oldu oyuzden aşırı yok bence
Ceren_ksr mervesefs55 bence kulağa hoş geliyor ahlas ismi hem dini bir isimdir anlamına da bakabilirsiniz
BernaKi Rabiagulcin hayır hala bilmiyoruz ben en son 13 haftalıkken gitmiştim doktora bi de geçen hafta gittim 36+5 te 😊
Rabiagulcin BernaKi yani kendiniz mi sormak istemediniz cinsiyeti normal de biz anneler çok merak ederiz
sena4budak Zeynepikranur sağol canım Seyal benim ve eşimin adımızın birleşimi duha da kuran da bir sure adı