34Meltem12 Zeynepikranur Kızım olsaydı Viyan veya Bita koyardım ama oğlum oluyor Aslan veya Miran koyacağız inşallah 💙🫶 Kız ismi Masiva da çok güzel 🌷
Rabissssscee Zeynepikranur Kızımız Ahsen Liya olacak nasipse 🌸 bunun dışında dini olarak hocalar tarafından danışılmış, önerilen kız isimleri 😁 Hafsa Reyyan Erva Sare Asel Sahra Erkek için aklıma gelenler : Ömer Asaf Eymen Yiğit Gökalp Bertuğ Aklıma gelenler ☺️
BernaKi Rabiagulcin hayır hala bilmiyoruz ben en son 13 haftalıkken gitmiştim doktora bi de geçen hafta gittim 36+5 te 😊
1s1e1d1a_ Zeynepikranur pusat,deniz, cihan,Ali,deha,ata,atlas, Yağmur,efnan, Azra,İkra,zümra,Arven,güneş,
Mry02 Zeynepikranur kız olsaydı Şehit Gülşah Gülerin ismini koyacaktım “Gülşah” Erkek olacak" Oğuz kağan ,kürşad Alp,Etka Ensar " isimlerini düşünüyorum karar veremedim lütfen koyacağınız isimlerin anlamlarına iyice bakın çok etki ediyor çocuga
icegul Zeynepikranur kızlarım Amine Gülderen ve Asude Feriha Ama ben Hümeyra Rüveyda İsimlerini de çok beğeniyorum
Serap-asel AseliM47 bende asel koyacağım allahın izniyle zaten hem çok aşırı yok hm anlamı güzel hem modern
Yoncayadi Kızlar kızımın adını Pera Nil🧚 koymak istiyorum sizce nasıl uyumlumu guzelmi benim icime sindi ama fikir alabilirmiyjm?