Glsmnnn Selam hanımlar , Samsun’ da bildiğiniz önerdiğiniz doktorlar kimler ,önerilerinizi alabilir miyim 😊
Deletedmom_43 Glsmnnn Samsun’da yaşar iken Fakülte’de Ayşe Zehra Özdemir’e gitmiştim. İlgili ve kibar bir doktor. Sanırım özele geçmiş. Şuan nerede görev yapıyor bilmiyorum.
nrkrkc Sennannnamamam1 salı günü kontrolüm var. Bir sonrakinde yapıcam demişti muhtemelen salı günü yapacak. Bilgi veririm size
Sennannnamamam1 nrkrkc ben girdim salı gunu 20 dk feln inceledi ölcu feln ama renksizdi ben renkli sanmisdim gorurum feln sandim ama renkli bakmadi
nrkrkc Sennannnamamam1 evet siyah beyazmıs fotoğraf falan verdi mi? Yüzünü falan gösterdi mi? Ben de dışarda yaptırmak istiyordum aslında ama fiyatları çok yüksek
Sennannnamamam1 nrkrkc ben tam kalmisdim esim fotograf istedi cekdi ama inanin hicbisy belli degil aticam kapkaranlik yuzunu gostermedi kendi inceledi ben bakdim ama anlamadim omuriligi feln net gozukuyordu eve disarda 1500 feln diyolar ben gidemedim oda 400 olmusdu
Sennannnamamam1 nrkrkc yani bebegin hicbisyi belli olmuyor fotoda ama adı detaylı ultrason ama sizinkini duzgun çeker belki
Seldanur97 Glsmnnn ben medical parkta nagihan yılmaza gitmiştim memnunum ama doğum için bide büyük anadoluyu araştırıyorum medicalparkın muayne ücretleri biraz pahallı