Seymakayaoglu @Deniztrdd valla kuzum herkes solda oluraa kız sagda olursa erkek diyorlar sanki benim.solum daha dolu daha şis bilemiyorum 🤔
Deniztrdd Seymakayaoglu banada tam tersini soylediler kuzum eger dedigin doğruysa benim ki cikti o halde su an her yerde gerçi ama😂
Meltem1234 Seymakayaoglu canım Allah nasip ederse biz yarım duyucaz yedi haftalığım geçen hafta gittik doktorum yarına çağırdı duyuluyormuş
Seymakayaoglu @Meltem1234 inş duyarsin canm benim inş bende 7 haftaligim yarin gidicem bakalim inş yarin duyariz
Saliss Seymakayaoglu canim benimkide 6 haftalik. Biz gittik bugun doktor dediki bekledigimizden yavas yani daha yeni yeni olusuyo zaten 1 2 haftaya duyarsin Allahin izniyle☺
Seymakayaoglu @Gugu# kuzum ben 5+6 gunlukken gittim atmiyor dedii 10 gun sonra gel dedi yarin 7+2 gunluk olucaz sekizincu haftadan gün aldik artik atsin ama dimi inş yane 🙏
Semraylmz Seymakayaoglu çoğu zaman 5 haftalıkken sadece kese görünür. Bebek ve kalp atışı daha sonra görünür. Güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻