KeremSevda27 Seymakayaoglu kesinlikle duyulur canm merak etme buyume hizlari cok fazla 1 gun bile nasl farkeder o yuzdn merak etme canm ☺️
Deniztrdd Seymakayaoglu 7. Haftada duyduk biz doktorum rahatsiz olmamasi adina birazcık daha gelismesini istedi doktora bağlı birazda. Sağlıkla gelsin ☺️
Semraylmz Duyulabilir. En azından doktor kalp atışını görebilir. Duyulmazsada endişe etme 7-8-9 haftalarda duyuluyo genelde.
dilekgokhan Cok erken canim sekiz dokuzda falan rahatlikla duyarsin insallah korkma benim doktorum 11 haftadan once dinletmiyorum demisti
Seymakayaoglu @Semraylmz 5+6 günlükken atmiyor kalbi dedi gordüm de demedi bilemedim şimdi gorebiliyormu duymasada bu nasil doktor ya zaten ilk gidişim çok övdüler ondan gitmistim yarin ikinci kez gidicem memnun kalmassam degişicem artik
Semraylmz Seymakayaoglu çoğu zaman 5 haftalıkken sadece kese görünür. Bebek ve kalp atışı daha sonra görünür. Güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏻
Seymakayaoglu @dilekgokhan ciddimisin cnm aaaa ıkı ay bitmis olucak nerdeyse çok uzun süre degilmi endişelenmelimiyim bilemedim 🤔
dilekgokhan Seymakayaoglu cok ciddiyim canim anneyle bebek arasindaki bag cok duygusal diye dusuk riskinin azaldigi donemde dinletiyomus
Seymakayaoglu @Tugceblcn aynen ondan merakımız ya önce kalbi atsin.istiyoruz sonra cinsiyeti sonra n zaman dogacak oooo sabırsızlık ya ben simdiden hemen gecsin zaman dogsun istiyorum cinsiyetinide merak ediyorum allakim 8 hafta nasil beklicem 😥😥
Tugceblcn Seymakayaoglu cinsiyet için 12. Haftamda doktorm tahminde bulundu ve yanılmadı benmde şimdi 21 haftalığız vee aynı bende biran önce doğsun istiyorm sağlıkla gelsinlerde sabredicez artık annesi 😊
Deniztrdd Seymakayaoglu etmiyo sağda kiz olur dediler oglum oldu solda erkek olur dediler kizim olcak hamileyim 😂
Seymakayaoglu @Tugceblcn 12 haftaysa ozaman 5 hafta sonra tahmin edilir yane oleeyy valla kızlar merak kotu bisey 😂😂