09-11-22 Hamilelikte göbeğe ağda yapılır mı? Çatlamaması için badem yağı ve bebek yağı kullanıyorum ama çok tüylenme oldu beni rahatsız ediyor. Ağda bebeğe zarar verir mi???
Ask-bebegim 09-11-22 valla ben 5 haftalıkken yaptırdım.simdi 11.haftadayim yarın gidip yine yaptiricam göbek,bikini bölgesi bacak. Zararı yok. 7 8 aylıkken ne olur bilemem onu doktoruma sorarak hareket edeceğim
tubimom 09-11-22 ben ilk gebeligimde dokuz ay boyunca yaptırdım bide erken doğum riskim vardı hep işini bile bir yere giderseniz hicbisey olmaz ben lazere gittiğim halde şu an hiç gitmemism gibi çıktı 🥺 ama göbeğimi doğum zamanında aldiririm heralde
Bebegiiimmmm 09-11-22 ben lazere gidiyodum hamile kaldığım için bıraktım ağdaya gidiyorum 21 haftalığım bi sıkıntı yaşamadım bence jiletle almak beni çok tahriş ediyor o yüzden ağda benim için daha iyi
09-11-22 Bebegiiimmmm beni de tahriş ediyor işte cildim çok hassaslasti o yüzden ağda düşünüyorum peki çok acıyor mu
Bebegiiimmmm 09-11-22 ben öncesinde lazer yaptırdığım için tüylerim ince o yüzden fazla acı olmuyor bence ki ağrı eşiğimde düşüktür ayrıca uzun süre temiz kalıyo rahat ediyorum jilet çok çabuk çıkarıyor çünkü
tubimom 09-11-22 gebelikte ilerledikçe biraz hassaslasiyor ama işini bilen bir yere giderseniz çok acimaz ve gerçekten temizlik bende kararma çok var
Glsh97 20 haftalık hamileyim ben de agdaya gidiyorum göbeğimi de aldiriyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım
Sevde- 09-11-22 35 haftalık gebeyim etrafımdan çok duydum yaptırma diye ama temiz hissetmek beni rahatlatıyor ve yaptırıyorum bi sıkıntı yaşamadım🙋🏻♀️
Handanu Kızlar ağda hem rahatlık hemde gerçekten temizlik için daha iyi enazından uzun süreli temiz kalıyor hiç acımıyor bence ağda yaptırmak daha iyi
09-11-22 tubimom bende kararma olmadı ama çok tüylenme oldu yaglardan dolayı catlamasin da tüy geçer bı sekilde çok korkuyorum catlaktan gogusumde bikac tane küçük çatlak oldu daha yeni çok üzüldüm ya