Frdhcrt Burcum Seninki kaç haftalık doktor bişey dedi mi bu çıkıntı pipiyse bana niye kıza benziyor dedi ki kafam çok karıştı benim 2 gündür rüyalarımda bile bir çıkıntı görüyorum 😂😂
Burcum Frdhcrt o çıkıntı kordonu bana da kıza benzetti bacak arası boş kız bence dedi bacak arasını da çektim hatta popişten😀 büyük ihtimal kız dedi. Haftaya kesin söylicek fetal dna sonucu gelicek 11+4 tü dün gittim doktora.
Anneumut2318 Ergvn benimde böyle ultrosonda çıktı canım ama doktorum o zaman 100/80 kız dedi haftaya detaylıya gideceğiz
Frdhcrt Anneumut2318 Demek ki bu çıkıntılar kız çıkıntısı pipi farklı oluyor aynı şekilde bizede kıza benziyor dedi 🥰
PSerenity Frdhcrt 12de doktor bile demişti bu çıkıntıyı gören bazı doktorlar yapıstırır oğlan diye ama kesin değil daha küçük demişti 15te kız olduğu kesinleşti
Zehross03 Frdhcrt kafa yapısı kız gibi ama nubuda erkekk ya 🤣 benimde tam tersiydi Nubu kızdı doktorlar bile kız dedi ama kafa yapısı erkekti erkek çıktı
Visal95 Cansu4559 20. Haftada detaylıda kesinleşiyo canım tam gösterirse. Ikı hafta daha bekleyinn. Bizde 16da kız dediler ama tam göstermedi ded bi ay daha bekledik mecbur detaylıyı. Sinir bozucu biraz :(
Anneumut2318 Ergvn tedaylıda kız derlerse çıkıntı kız demek bence benim 1 haftaya belli olur inşallah 🙏