Ergvn Minislerinannesiiiii evet hayırlsıı sağlıklısı inşallah. Aynen herkes 2.yi farklı istiyor tabi kısmet işte
__mom1 gunesinannesi_ bu görüntü çok net olmadığı için yanlış çıkabilir ama nub paralel görünüyor yani kız gibi
__mom1 Denizinci o düz çizginin üzerinde minik çıkıntı varya o erkek bizimkisi dümdüz çizgi onlar kız oluyor @Ergvn
Frdhcrt __mom1 Bacım benim beyin pert instagramda melek hanım var burda övüldü baya ona sordum oda erkek diyor ama 15 haftalık gittiğimde hep sırtı dönüktü bana göremedi gibi geliyor bilmiyorum 😂
efelinamoms __mom1 benimde 13.haftam varmidir bir tahmininiz ☺️ doktoe hic birsey soylemedi erken diye
Cansu4559 Visal95 banada 16 da erkek 18 de kız dediler kime inanayım bilemiyorum 18 de yüz üstü yatıyordu doktor eminim dedi ben emin olamıyorum banada bişey deyin
Visal95 Cansu4559 20. Haftada detaylıda kesinleşiyo canım tam gösterirse. Ikı hafta daha bekleyinn. Bizde 16da kız dediler ama tam göstermedi ded bi ay daha bekledik mecbur detaylıyı. Sinir bozucu biraz :(
cokkasmabeabi Ergvn 12de bizimki de böyleydi bı sırtı dönük dediler bir gittim bağdaş kurmuştu en son kesin kız denildi ayrıntılı bekliyorum. Bekliyorum ama kızı duyar duymaz da kız olacak diye söyledik 😂😂
Frdhcrt Burcum Seninki kaç haftalık doktor bişey dedi mi bu çıkıntı pipiyse bana niye kıza benziyor dedi ki kafam çok karıştı benim 2 gündür rüyalarımda bile bir çıkıntı görüyorum 😂😂