Bahar53 Krcn001 evet asiye hanım gitti. Evren bey ve Beril hanım iyi ama ücretleri çok bi sıkıntı olmadıkça tercih etmiyorum
Bahar53 Krcn001 Gökhan bey için de iyi dediler. Gökhan beyin kliniği daha sakin oluyo kalabalık olmuyor
Pembesarelle2 Krcn001 Bende Pazardayım Neslihan hanımı tek geçerim mesajlarıma kesintisiz cevap verir üstelik gebe değilim çok ilgili bir doktor onun dışında özele gitmeyi düşünürsen Beril hanım Evren bey ve Elif hanım üçlüsüde gayet iyi
Mltmbrz Pembesarelle2 canım merhaba bende pazardayımda Neslihan hanıma randevu aldım bende. Gökhan bey normal doğumada kendisi giriyo diye duydum Neslihan hanımda giriyomu biliyomusun ☺️
OptOzen Krcn001 Evren Akmut, 10 haftalığım ona gidiyorum. Çok çok memnunum. Doğumu Trabzon’da yaptırıyor ama bilginiz olsun
Krcn001 OptOzen evet haberim var ondan. Ne kadar acaba muayene ücreti ? Aylık mı çağırıyor yoksa iki haftada bir mi. Onu düşündüm ama sürekli pazarda da olmuyorum genelde hopadayım. Mesafe olarak uzak biraz.
OptOzen Krcn001 Ay en son kaç verdim hatırlayamıyorum 800 ya da 1000 tl ama. Ayda bir çağırıyor şu an. Bide 15 gün içerisinde ücretsiz muayene var her doktorda böyle ama
Pembesarelle2 Mltmbrz Merhaba canım bilmiyorum ben tayin oldum artık Neslihan hanıma gidemiyorum ayrıldım memleketimden 🥲