tubimom Sevilayms iade talebi oluşturdum kargo yoldaydi kapıda kodu verip geri veririm artık başka bişey alırım
Sebiyelda Hilalmvc dalinin şampuanini kullanıyorum ama içeriği bitkisel değilmiş yeni şuan arayisindayim bebek yağı büyük oğlumda da kullanmadim doğal zeytin yağıyla masaj yapiyordum bu oğlumda da öyle yapicam losyon mustelanin olabilir ama onu da her gün değil kurulduğunu gördüğümde sürdüm
Sevilayms tubimom İnstagramda Mühendisin oğlu Mühendisbaba Preme.ve.onun.anneliği İçerikleri_ne Gibi sayfalar temız ıcerıklı urunlerı arastırıp paylasmıs. Mustela bübchen gibi dünya markalarının da içeriğinin değiştiğini onlarında temız olmadıklarını kanıtlayan yazılar paylasmıslar. En azından zararlı maddeleri öğrenebılırsınız🌸
SevdaTrkl Hilalmvc İlk oğluma bübchen almıştım set olarak çok memnundum ama pahalanmış baya buna mustela aldım yine set halinde
Seyyahfener Siveno çamaşır deterjanı Thelifeco oyuncak temizleyici Minoris Baby Organik Saç ve Vücut Şampuanı Ecowel losyon(içerik yüzde yüz temiz mi emin değilim yüzde 95olabilir:( Sleepy bio natural bez ve ıslak mendil Prima harmonie bez
tubimom Sevilayms takip ediyordum aslında mühendisi oğlunu fln kızımda çok araştırdım ama beş yıl geçti iyi diye bildiklerimiz hep değişmiş ya
Merve0227 Sevilayms hadi ya egzamalı oğlum için kullanıyorum baya iyi gelmişti aslında içeriğinin kötü olduğunu bilmiyodum öneri üstüne almıştım iyi gelince devam ettim
Sevilayms Sevilayms Mustelanın içeriği değiştirildi Deterjanların da içeriği keza aynı sekılde 1 aydır arastırmadıgım sorgulamadıgım sertıfıka kalmadı.
aydmrtugba https://ty.gl/ft0mbqa6il ben yenidoğacak bebeğime bu seti aldım daha kullanmadım ama öneriler üzerine aldım dalin ve mustelayıda kullanıp memnun olan var fiyatları bir tık yüksek ama kaliteli
Tbyrk Leyligul bende zeytin yağı düşünmüştüm araştırdım doğal zeytinyağında bile asit varmış zeytin yağı yerine bebekler için üretilen bebek yağlarını gerek duyduğunuz zaman kullanın deniliyor bilginiz olsun sizinde
Leyligul Tbyrk gebe okulunda ebe zeytinyağını çok az ısıtırsanız asidini alır demişti o şekilde daha iyi olacağını söyledi ama tekrar araştırmadım. Sizde bi bakın isterseniz
Sukran2022 Hilalmvc bence yağ kullanma ben kullanmayı düşünmüyorum onun yerine losyon kullanmayı düşünüyorum lüks deliklerini kapattığını düşünüyorum yağın doktorlar da öyle söylüyorlar 🙏
Semaa34 Seymaseser evet bende ordan deterjanımı ve şampuanımı aldım hem kendime hem Bebişlere Mesela benim aşırı saç dökülmem vardı orda ki şampuanı kullandım bayağı etki etti
sulecakir53 Seymaseser pişik için sarı kantaron yağını tavsiye ederim tak diye geçiriyodu oğlumun pişiğini