Hilalmvc Kızlar merhaba,set şeklinde oğluşuma şampuan pişik kremi bakım yağı falan almak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız önerebilleceginiz markalar hangisi?
Seyma6 Hilalmvc ben öneri üzerine mustela almıştım set halinde diğer markalara göre bi tık pahalı ama kullanıp memnun kalmadıım diyeni hiç görmedim
Mine16 Hilalmvc valla bende mustelanım setini aldım şampuan pişik kremi balık yağı ama pişik kremi bepanthol de aldım
burcudemirr Hilalmvc bende bekliyim cevapları bende karar veremiyorum ama sanırım mustela yada sebamed alicam şampuan deterjanda unibaby dalan roxy yada pahalılığına bakmayıp siveno alcam bakalım neler almışlar
Laviniadim Hilalmvc şampuan ve yağı mustela kullanmıştım. pişik kremi sudocrem kullandım öyle memnun kalmıştımki kızımda.
inscnmya İçeriğine bakın kızlar. Mustelanın mesela şampuan içeriği iyi değil. Çamaşır deterjanı siveno, şampuan ecowell aldım.
Seymaseser Şampuan olarak İçeriği temiz olduğu için ecowell aldım Udi hindi yağı aldım birde pişik olmasın diye her türlü şeye kullanılıyor
sulecakir53 Seymaseser pişik için sarı kantaron yağını tavsiye ederim tak diye geçiriyodu oğlumun pişiğini
Seymaseser Naturalivebeauty markası var instagramda temiz içerikli ürünler için tavsiye ederim çamaşır deterjanını ordan alıcam
Semaa34 Seymaseser evet bende ordan deterjanımı ve şampuanımı aldım hem kendime hem Bebişlere Mesela benim aşırı saç dökülmem vardı orda ki şampuanı kullandım bayağı etki etti
Ebula Şampuan pişik kremi nemlendirici MUSTELA, çamaşır deterjanı, yumuşatıcısı, alt temizleme pamuğu UNİ BABY, bebek bezi SLEEPY..
Leyligul Şampuan ecowell aldım. Pişik kremi için hametan ya da mustela düşünüyorum birde zeytinyağı kullanıcam. Losyon yerinede zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Güneş kremi için ecowell ya da siveno alıcam daha karar veremedim
Tbyrk Leyligul bende zeytin yağı düşünmüştüm araştırdım doğal zeytinyağında bile asit varmış zeytin yağı yerine bebekler için üretilen bebek yağlarını gerek duyduğunuz zaman kullanın deniliyor bilginiz olsun sizinde
tubimom Hilalmvc pişik kremi sudocrem aldım şampuan Sebamed düşünüyorum deterjanda baby me alicam inşallah bez olarakta Molfix alcam
Sevilayms tubimom Sudocrem harici ne istiyorsanız kullanın bence İçeriği en kötü pişik kremi seçildi.
Sevilayms Sevilayms Mustelanın içeriği değiştirildi Deterjanların da içeriği keza aynı sekılde 1 aydır arastırmadıgım sorgulamadıgım sertıfıka kalmadı.
tubimom Sevilayms öyle mi ya kullananlarda hep memnun kalmış ben kızımda hiç kullanmadım pişik kremi hindistan cevizi yağı kullandım bu sefer bunu alıyım dedim
Sevilayms Hilalmvc Siveno - çamaşır deterjanı ve biberon temizleyici Incıa - şampuan ( Göz yakmıyor- cildi kurutmuyor) Incıa- pişik kremi ( memnunıyet oranı en ıyısıydı) Incıa- losyon ( kıvamı vazeline benzetildiği için kullanım acısından dezavantaj ama yine en iyi nemlendirici olarak gorunuyor) Ben bunları tercih ettim şu 3 parça ıncıa set mustelanın fıyatını geçti belki ama en azından yeni doğan zamanında gönül rahatlıgı ile kullanabılecegım bırsey olsun istedim. Cok arastırdım umarım pisman da olmam 😌 Güneş kremi olarak da siveno doktor önerisi ile alan cok var. Buarada ıncıa nın ezcanelerde satılıyor olmasıda benı cezbetti
Hilalmvc Sevilayms tavsiyeniz üzerine bende incia markasına baktım ama babyicon markasıyla arasında kaldım.katıldığım bir eğitim de babyicon önerilmişti, cok kararsızım🤦🏽♀️
Sevilayms tubimom Evet etkisi konusunda şüphe yok ama araştırmanızı öneririm hatta bulursam burdan atıcam size.