Kbra940306 Kubracbk bana da geçen hafta öyle dediler şimdi başka doktora geldim sıra bekliyorum 6+6 yım şuan inşallah gözükür
Dmltlg50 Kbra940306 Kubracbk 5+4 haftalgim ama aynı kese var bebek yok dediler haftaya tekrar gidicem
RCLale Kubracbk belki geç dollenmedir ben 5+4 gittigimde gozukmemisdi bebek. 6+6 kalp atışını duydum 🙏
Kubracbk Kbra940306 aynı durumdayız kese var ama bebek yok haftaya cuma gel dedi bana doktor bugün hafif bi lekelenmem oldu ilaç verdi
Kbra940306 Kubracbk sakın aldırma şimdi çıktım başka doktordan veeee kalp atışını da duyduk bebeği de gördük
Birkoalaannesi Arkadaşlar bende de aynısı oldu 5+6 da gittim ultrason da gözükmedi sadece kese var dedi ve alttan baktığında çok çok küçük gözüküyor dedi bu haftalarda normalmiş moralinizi bozmayın 🌴 Allah tan gelene yapcak bişey yok dua etmeliyiz sadece 🧚🏻♀️
AsELinAnneSi__ Kubracbk 6 haftalık ultrasonum canım bak yok bile 15 gün sonra gittim 7+4 onu da ekliyeyim minicik ti inşallah sende görürsün
_momnew Kubracbk belki geç döllenmedir siz sabırla beklemeye çalışın Allah hayırlısını verir inşallah 🙏 sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder
AsELinAnneSi__ Kubracbk geç döllenme olabiliyor canım benim son adet tarihine göre kocaman bir bebek olması gerekiyor dedi doktor geç oluşmuş dedi ama şükür sağlıklı kalbini ferah tut dua et hayırlısıyla görürsün inşallah ❤️
Kubracbk 777gonul_ benim cuma günü hafif lekelenmem oldu doktora gittik kese var ama içinde hala bir şey yok haftaya cuma gel dedi tekrar 7 hafta bir gün şuan sanırım boş gebelik benimkisi