eylulmihrasmom Yncygt evet ilk kullandığım ay hamile kaldım. ama hiç bir problemim yoktu doktor süreci hızlandıralım ister misin dedi. ben de evet dedim. kasık ağrım da galiba 4-5 gün boyunca oldu
Yncygt eylulmihrasmom ilk 4-5 mi? Bnm bugün azaldı agri sorma sebebim geçdn carsamba vurduk igneyi acaba 5. Gün mü çatladida agri oldu onu anlamadim
eylulmihrasmom Yncygt evet ilk 4-5 gün boyunca zaten iğnenin 11.günü dayanamadım test yaptım pozitifi gördüüm ama erken davrandım
Yncygt eylulmihrasmom İgnenin 3. 39. 62. Saati değerlendirdim 5. Gün agri oldu hafif şimdide sızlama var sizce tutarmı?
Semagzll İğne vurulduğunuz günü sayıyor musunuz acaba ben cuma günü sabah vurulmuştum bazıları sayıyor bazıları saymıyor ☺️
Yncygt Semagzll ben ertesi günden sayiyorum bende çarşamba vuruldum.İgnenin 3. 39. 62. Saati değerlendirdim 5. Gün agri oldu hafif şimdide sızlama var sizce tutarmı?
Kbrgrc Yncygt evet kan verdim. 17 geldi sonuç Adet günüm daha gelmemişti. Bugün yine verdim bakalım sonuç yükselecek mi
Gamzelit Kbrgrc benimde bugün 13.gün ama resmen elim ayağım titriyor hiç dermanım yok iğne beni mahvediyor umarım bebiş tutmuştur 💐🤲
Yncygt Kbrgrc birde birşey sormak istiyorum göğsümde değisiklik varmi gorunumde olmasi şartmi bende yok sadece hassasiyet var
papatya-0 Kbrgrc merhaba hayırlısı olsun iğne olduğunuz günü saydiniz mi ve sabah mi öğlen mi iğne ne zaman oldunuz 🙏