Ben de 35+4 haftalığım, şu an nergis hocaya takipliyim, en son muayeneye gittiğimde medikal muhasebeden fiyat aldım normal doğum 7 binden sezaryen 9 binden başlayıp doktora göre değişiyormuş, odalarını görmek istedim, sanırım müsait odaları yoktu onun yerine sancı odasını gösterdiler standart bir odaydı içeride banyosu ve pilates topu mevcuttu, bir tane iki kişilik koltuk mevcuttu, normal odaların da hemen hemen aynı büyüklükte olduğunu söylediler, hediyeliklerinizi koymak için size masa veriliyor dediler ama ne büyüklükte bir masa bilmiyorum, süsleme düşünüyorsanız da yapan hastalarımız var sıkıntı yaşamıyorlar dediler ama ciddi anlamda organizasyon düşünürseniz alanı oldukça daraltıp sizi de rahatsız edebilir, bu bilgileri ebelerinden biri verdi kendisi gayet ilgiliydi çatı muayenesinin yapıldığı yeri ve doğumhaneyi de gösterdi doğumunuz yaklaştığında hem neyle karşılaşacağınızı önceden görüp korkularınızdan arınmak için hem de merakınızı gidermek için odaları gezmek isteyebilirsiniz 🌼