Ilayy_da Merhaba, Pendik medipol hastanesinde doğum yapan varsa oda genişliği nasıldı? Banyo var mı içeride? Masa vs var mı şerbet tatlı koyabilmek için? Kapı süsü asmak için kapıda yer var mı bu tarz bilgiler verebilir misiniz lütfen? 🌸🤗
ilkimbebee Ilayy_da bende şuracıkta bekliyim 😅 kaç haftalıksınız kızlar? Hangi doktora gidiyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla şerbet veriyorlarmış onun dışında bilgim yok
UmutveAnnesii Ilayy_da ben doğum yaptım canım orda nasipse temmuzda 2.bebeğim de orda doğacak. Odalarda banyo var Masa olarak büyük bi masa yok tekerekli hastanın yemek yediği masa var Oda genişliği ideal bir tane çekyat var bir tane dolap bir tane sandalye Personeller ilgiliydi ben memnun kalmıştım Geçen sene şerbet vermediler ama değişmiş olabilir Ben zorunlu sezeryan oldugum için kendi doktorum girdi doğumuma 🌼
Ilayy_da ilkimbebee bende şerbeti buradan okudum bildiğim o var sadece 😂 Şu an 36+2 haftalık gebeyim Aytekin Hanım takipliyim ya siz? ☺️
Aysnrbtnn Ilayy_da bende 31+3 haftalığım Aytekin hocadan takipliyim normal doğum olacak sanırım sizinde siz tecrübeli olacaksınız önde sizin 🙈😄 doğumdan sonra yazarsınız bize de nst cihazına ne zaman bağlandınız ilk
ilkimbebee Simayy1 neler verdiler nasıldı biraz bilgi verirmisin? Doğum nasıl oldu kendi doktorun mu yoksa nöbetçi doktorlar mı doğum yaptırdı
Ilayy_da Simayy1 hayırlı uğurlu olsun inşallah ☺️ Hastane odası nasıldı büyüklük olarak içeride masa var mıydı birde kapı süsü asabileceğimiz bir parça var mıydı kapıda? ☺️☺️
Banusametailesi ilkimbebee bende emine hanıma gidiyorum sizin doktora bir gece gitmiştim acilden giris yapmistim çok tatlı bir kadindi
muziceanne_ Ilayy_da bende merak ediyorum şurda durayım da BELKİ fikir alırım bide ücretini bilen varsa 🥰
Susamuruuu Esraa79 istege baglı sezeryanmı zorunlu sezeryanmı 11 bin civarı dedinz çünkü bize zorunlu sezaryeni 9900 dediler