anneolmakzoramagulusuyeter_ YLD_95 bursa nilüfer İhsaniye 💜 çevremde hiç gebe yok. Tanışalım fiy post açılıyor ama kimse tanışmaya yanaşmıyor bende bunu anlamıyorum bı kaç kere heveslendim toplanalım diye ama yok😁😁
YLD_95 Tanışıp görüşelim diyoruz hanımlar 😊 ben Bursalı değilim pek arkadaşımda yok burda. Nilüfer’deyim.
mervekocogl YLD_95 Merhaba, evlenmeden önce ben de Nilüfer de oturuyordum, şu an Yıldırım tarafındayım 😌 Doktorlarınız kim hanımlar? Hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsunuz? İlk gebeliğiniz mi? 🌸
YLD_95 Hilalttk16 ben baya öğrendim buraları 😂 Bursa’ya geldiğimizden beri voleybol hakemliği yapıyorum hemen hemen tüm salonları gezdigim için 😂
Hilalttk16 YLD_95 aaa ne güzel bende matematik öğretmeniyim final okullarında 😊 bursa nın her yerini bilmiyorum 😄
YLD_95 Hilalttk16 ne güzel 😊 evet 2021 Ağustos sonuydu geldiğimizde. Ev bulamıyorduk o kadar kötü bir yoğunluk vardı ki geldiğimize pişman olmuştuk resmen 😂 İzmir’e yakın diye tercih ettik Bursa’yı da
YLD_95 mervekocogl ilk canım evet. Ben Fatih Sultan Mehmet duragindaki Nev Anadolu’ya gidiyorum Murat Kadıoğlu doktorum çok memnunum kendisinden babacan biri nasipse orda olur doğumum da 😊 senin ?
mervekocogl YLD_95 benim Nilüfer metrosunun yanında Lotus plaza da Emel Kar Altundağ doktorum. Aşırı memnunum doktorumdan. Kendisi jimer ve hayat hastanesi ile anlaşmalı büyük ihtimalle hayat hastanesini tercih edeceğiz biz de
mervekocogl YLD_95 benim ilkim kayıpla sonuçlandı, bu ikinci ama ilk sağlıklı gebelik, 13+4 olduk bugün 🥰
mervekocogl Hilalttk16 Nilüfer Lotus plaza Emel Kar Altundağ, büyük ihtimal doğum hayat hastanesinde olacak 💕
YLD_95 mervekocogl maşallah canım benim… Benim de bir kaybım var aslında ama hiç kalp atışı göremedik biz onda. Mecbur kürtaj oldum geçen Haziran ayında. Tüylerim diken diken oluyor hâlâ. Allah beterinden korusun Allah yine nasip etti şimdi güzel ilerliyoruz 25. Haftanın içindeyim 😊🌺🤲🏻
YLD_95 Hilalttk16 nefret gelmişti valla canım. Aynen öyle hayat işte 😊 buluşalım ya bizden başka yazan yok henüz 😂 Instagram yldonkl_ ekleyebilirsiniz kızlar ordan da tanışmış oluruz