yenibirannis Ebrarayna geçen gece acillik oldum bna canlı canlı taktılar inanın saniyelik yeri buldularmi iş bitiyo☺️
Busraakay_26 Ebrarayna saniyelik bir olay zaten çok acı duymazsınız ama eğer korkunuz varsa ameliyat esnasında takmalarını rica ederseniz takarlar ne kadar devlette olsa bence o kadarını yaparlar
ilgihazaal Ebrarayna sondayi hicbir sekilde hissetmiyorsunuz takildigini bile anlamiyorsunuz. Hatta ameliyattan sonra altiniza yapicakmissiniz gibi geliyor idrar yaparken de hissedilmiyor. Yani kulaga kotu gelen bir uygulama ama aslinda hicbi sey anlasilmiyor 😁
Hazal44 Ebrarayna çatı muanesi olmadım izin vermedim doktorumda anlayışla karşıladı 36 haftalık doğum yaptım şuan 12 günlük olduk
Serap-asel Ebrarayna evet takıyorlar bende genel anestezıyle ıstıyorum ve anestezıden sonra takılmasını rica edeceğim bakalım kabul edicek öi
Gul_can33 Egerki Dr unuz kabul ederse ameliyat esnasında taktirmaniz daha iyi olur durumunuzu bildirin çok dayanilmayacak bir acı değil ama işte insan tedirgin oluyor