Azra00 Kızlar doğum adete göre 20 agustos gözüküyor kaç tane müslin örtü almalıyım sizce? (3 tane aldım daha almalı mıyım)
Agg0207 Azra00 bence ikivtane daha al banyodan çıkınca da ona sariyordm ben tüm suyunu emiyor bebeğin kızım 4 yaşına gelene kadar kullandık hep disaridada çok işime yaramisti
Anneyimbennanne Azra00 Bnde farklı bsy sorayım ölćüleri ne olmalı müslin örtüsünun ? @Tmtugbaa @Lugnos01
Tmtugbaa İlk zamanlar çok kullanılıyormuş. Hastanede, duş aldırırken kurularken bile yumuşak olduğu için onunda yapmam gerektiğini söylediler ben de 10 tane falan aldım
Bebiskosuu İlk zamandan öte çocuğu 3 yaşında olan arkadaşlarım bile hala kullanıyor bebek arabasında ya da başka bi yerde uyuyor üstüne örtüyor denizden havuzdan çıkarken sarıyor vs
Tmtugbaa Anneyimbennanne ben 80×80 ve 100×100 aldım da ölçüleri çok önemli değil uygun bulduğunda al bence
Azra00 Anneyimbennanne ben 110×130 aldım canım ölçüleri büyük tercih ettim büyünce de kullanırım diye
gamzecee Azra00 4 tane kalın müslimlerden 3-4 normal battaniyelerden ve 4 tanede ince Müslüm kullanmıştım halada kullanıyorum
gudmorningbeya Azra00 oğlumun alışverişinde 4-5 tane almıştım oğlum Eylül doğumluydu yaza girdiği dönemde dahi kullanmadım çok kullanılıyor demişlerdi bana da ama herkes her ürünü aynı ölçüde kullanmıyor sizde yaz bebeği olduğu için 5 e tamamlasanız yeterli belki kullanırsınız:)
Azra00 gudmorningbeya teşekkür ederim canım aslında bende iki tane daha almayı düşünüyorum fazlasına gerek yok bence dediğin gibi iki tane daha alayım o zaman çünkü tam yaz bebeği olmicak sonbahara denk geliyor önü
gudmorningbeya Azra00 aynen gerek yok ben hiç ama hiç kullanmadım sadece bebek arabasında puset üstüne örtmüştüm hatta ona bile nadir çünkü kendi örtüsü vardı pusetin banyodan sonra havlusunu kullandım altını açmak için de alt bezi kullandım yani öylece duruyorlar şimdi belki ikinci bebeğime kullanırım 😇
Smlaa Azra00 ben de Ağustos başı dogurucam yerlerine ne işim veriliyk bilmiyorum ama 1 tane muslin aldım 3 tane de farklı yeri olan bı kumaştan yaptırdım