Deletedmom_116 Ebrualttuntas İste öyle değil benimki git gide artiyo gunu normalkinden Ki Haftasıyla uyumlu olmadı hiç baştan beri
Deletedmom_116 myangelson 3 hafta önde gidiyomus Kasintidan dolayı Klostaz başlangıcı varmış gelişimi iyimiş sancimda cikiyo ama hastaneye yatış istemedim bebek haraketi azalırsa Anormallesirse direk gel dediler kaçtım 😬
Deletedmom_116 Sila66 Yatircaklardi kaçtım Haraketleri takip et Dediler Haftası iyi olunca iğne vs vurmadilar Ağrım sancım var ama acilmam çıkmadı iri bebek mis takipleyecekler kontrole gelince tekrar bakilcak pzt gunubi an hemen Dogurcam zanettim🤣🤣🤣
Deletedmom_116 Ozoooo ya bende risk vardı zaten erken doğum riski hepsi üst üste bide üç hafta ileriye atmış iri bebek haftasıyla uyumlu değil Değişik bisilerde varmış ne ararsan yani🙈😂
selinsmother Benimde 2hafta 5 gün önden gidiyordu 38 haftaya geldiğimde uyumlu oldu haftasına. Her türlü son adet tarihi baz alınıyor yani 😊 ama erken doğma ihtimali varsa önde gözükmesi iyi bişey tabiki. Kilosu kaç çıkıyor en azından küvez ihtimali düşer ?
Deletedmom_116 selinsmother 3 kilo çıktı az kusuratta varda hatirlamiyorum Haftasını yakalamiyo kuzu işte bir haftayı iki oldu ikiyken üç oldu duzelmiyo yani Erken riskiniz var bayadir Gene beklesin daha erken sezeryana donmezsem tabi dursun icerde 🙈
selinsmother Deletedmom_116 hayırlısı olsun bacım bakalım o zaman normal doğumu unut sen 😂 2 hafta daha dursa 4e yaklaşır
Deletedmom_116 selinsmother Kiz dur kendi kendimi kandiriyorun zaten 😂belki haftada alabilirler az için şey olsun diye kandirikcilik yapiyom kendime😂😂
Deletedmom_116 Sila66 😂😂kız duravar güldürme bu doktorları dövmeli ulen ağrım varr insan bı salmaz dogurcan hemen der yuruyemiyom😂😂
Deletedmom_116 Sila66 Tutmadilar ki 😁😂bı yatış verelim dediler sonra vermeyelim kontrolde bakılsın uzman tarafından dediler kaldı