Deletedmom_116 Kızlar kizlarr Tam 3 hafta atmış benim oğlan . Ve gebelik klostazi çıkma ihtimali yüksekmiş sanirim geliyo bu oğlan her ihtimale karşı dualarınızı eksik etmeyin lütfen🥺🥺
Gjfjvdjbgcdvjj Deletedmom_116 3 hafta ilerdenmi geliyor ultrasyon göre benimde öyle regl göre 32 haftalık bebek 35 haftalık gözüküyor doktor gizli sekerden suoelendi sonuç temiz ustene görme ihtimalini soyledi de na göre 11 Mayıs’ta kontrolde günümü haftami degistircrk sizdeki nasıl oldu
Deletedmom_116 Gjfjvdjbgcdvjj benimki iri bebek Birden üç hafta artmadı ay ay hafta attı acildeyim beklemedeyim şuan belki acil sezeryana alabilirler 36 hafta 3 günlük cikiyo şuan Klostaz var ise Alırlar büyük ihtimalle
Gjfjvdjbgcdvjj Deletedmom_116 benimde detaylı ultrasyon dan itibariyle hafta hafta ilerledi sağlıklcakla kucagina alırsın inşallah
beyzacmvrc Deletedmom_116 bak gördün mü dedin dedin geliyor minik paşa galiba sonunda 🤭 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻♥️
Deletedmom_116 Sila66 @myangelson Gece hastaneye geldim ağrı sancidan Kasintidan şimdi bı daha geldim 😬😬
Ebrualttuntas Deletedmom_116 benim de öyleydi. Suyu da fazlaydı. Zamanla normal haftasına yaklaştı. 39+1 olduk gelen giden yok. Bakmayın öyle dediklerine. Her zaman öyle olmuyor
Deletedmom_116 Ebrualttuntas İste öyle değil benimki git gide artiyo gunu normalkinden Ki Haftasıyla uyumlu olmadı hiç baştan beri
Deletedmom_116 myangelson 3 hafta önde gidiyomus Kasintidan dolayı Klostaz başlangıcı varmış gelişimi iyimiş sancimda cikiyo ama hastaneye yatış istemedim bebek haraketi azalırsa Anormallesirse direk gel dediler kaçtım 😬