Fts-fts11 Aysinvebebito benimde hemen hemen yakın ekstra biberon koydum sezeryan olacağı için ne olur ne olmaz diye
Filedna Bebiskomiskom açıkcası ben sadece hastaneden çıkarken giymiştim hastanede sadece depentle gezdim, gerçi benim yoğun kanamam olmamıştı sezaryanlı olduğum için giyip dikişlerimi sıkmak istememiştim, eve gelince de normal pede geçmiştim.
Filedna Momm278 bence kişiye göre değişir ben sezaryanlı olamam rağmen bol bol gelmişti , philips kapaklardan takmıştım, nemli kalsın kurumasın diye, hatta kapakların içi sürekli doluyordu emzirmeden önce onları boşaltıp temizliyordum.
Aysinvebebito Yorgn hastanede yemek falan verildiği için ekstra birşey ne götürürüm bilmem kfkdk zaten ihtiyaç olursa gelenler de getirir diye düşünüyorum bı gün için yemek taşımam herhalde
AhmetBetulKubra Aysinvebebito tatlı bişeyler mutlaka olsun bencede. Kek bisküvi veya çikolata tarzı. Doğumun kaçta olacağı belli değilse yemek saatine kadar geçen sürede kan şekeriniz düşeceği için ihtiyacınız olacaktır. Meyve suyuda ekleyebilirsiniz. Yada çantada yer kaplamasın derseniz odaya geçtiğinzde eşiniz mutlaka temin etsin benm elim ayağım titremişti doğum sonrası. Doğum uzun sürerse bişey yeyip içmenize pek izin verilmiyo bu nedenle halsiz ve bitkin olabilirsiniz. Sizi çabuk toparlayacak tatlı bişeylere ihtiyaç duyuyo vücut.
Yorgn Aysinvebebito kuruyemiş çikolata büsküvi çikolata tarzi vs birde senin narkozu atman için nescafe gerekli gelenleri boşver sen kendin icin hazrla
AhmetBetulKubra Normal doğum olacaksa duş için mutlaka sabun ve havlu. Yüz için küçük bi havlu. Her ihtimale karşı havlu kağıt ve tuvalet kağıdı. Hırka veya yelek bide çorap eklemeyi unutmayın. Ben çok üşümüştüm. Bebek içinde takımları patiklide olsa mutlaka ekstradan çorap alın ayakları elleri çok üşüyo. Rahat edebilmek adına ben yastık kılıfı koymuştum hastaneninkide temizdi ama içime sinmezdi. Kirliler için mutlaka boş poşetiniz olsun.