123esr_ ArvenMom Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım benim maşallah 🧿. Kaçıncı haftada doğum oldu şimdi ?
burcin-2202 ArvenMom Allahım sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin. 🫶🤲Çok güzel anlatmışsınız anneliği 😊 Yarın sabah benimde sezeryan olacak hayırlısı . Dualarınızı eksik etmeyin 🫶
ArvenMom burcin-2202 bütün dualarım seninle canım güle oynaya girip çıktım 1 gün olmadı ama kendim gezinip kızıma bakıyorum eğilip kalkıyorum herşey umarım senin içinde güzel geçer kızına kavuşursun 🤲🏼🩷
Prens_annesi18 ArvenMom maşallah maşallah 🧿 rabbim size bağışlasın hayırlı evlat olsun meleğin Meleğimizle de aynı doğum günümüz boğa burcu olacak minik melek 🍃
Sevgicik0149 ArvenMom tebrik ederim bebeğinizle sağlıklı uzun ömürlee diliyorum❤️ Suyunuz gelmeden önce çatı ağrınız oldumu bebek baskı yaptı mı ben de 33 haftalık hamileyim benim kız da fazla durmayacak gibi sanki hayırlısı bakalım
ArvenMom Sevgicik0149 canım oldu ama herkeste farklılık olabiliyor bunu söylemiş olayım eğer gerçekten ağrıların geçmiyorsa muhakak doktoruna söylemelisin ben gece sancım çok vardı 5 dk düşen sancılar ama yalancı sancıdır diye Söylemedim sabah su gelmesiyle acil yatışım yapıldı
Burnumageliyoduslkmsn Maşallah 😍😍😍 darısı başımıza bizimkide bu kadar güzel olurmu acaba😍 37+0 bekliyoruz,😁😁