Bu hikayeyi yazıcağım günü hep hayal ederdim sonunda banada nasip oldu şükür güzel giden bir hamileliğim vardı artık yavaş yavaş sonlara geldikçe sancılar ağrılar akıntılar artmıştı taki yalancı sancı sandığım aslında gerçek sancı olup suyum gelene kadar 2 Mayıs günü gecesi çok şiddetli sancım geçmeyen ağrılarım olmaya başladı arada geçip rahatladıkça yalancı sancı olduğunu düşündüm taaaki sabah 10 olana kadar yatakta uzanıyorken tuvalet isteğimin geldiğini hisseder gibi oldum kalkmayı düşünürken birden birşeyler akmaya başladı altıma yaptığımı düşündüm ama değildi durmuyordu direk eşime söyledim doktorumu aradık durumu ona anlattık ve sakin olmamız gerektiğini suyumun geldiğini hemen hazırlanıp gelmemizi istedi yola çıktık ama suyum asla durmadı musluktann akarcasına geliyordu 🤭😂 doktoruma vardığımızda ilk karından kontrol yaptı suyunun bitmediğini durumunun iyi olduğunu ama gelişim geriliği karın çevresinin hala geri olduğunu söyledi 35 haftayla uyumlu olan kızımın karın çevresi 32+3 uyumlu gözüküyordu 2127 gr çatı muaynesi yapıldı açıklık ne durumda diye 1 cm görüldü direk hastaneye yatışım verildi ilk gün sancılarım durduruldu 1 doz ciğer geliştirici oldum haftası küçük olduğu için küveze girme ihtimali olucağı söylendi 1 gün sonra 2 doz ciğer geliştirici vuruldum perşembe yada cuma günü doğuma alıcağını söyledi doktorum çünkü suyum hala geliyordu ve kızımın içerde durmaya niyeti yoktu resmen çıkmak için savaşıyordu 😂😂 ve 4 Mayıs saat 11.05 de kavuştuk daha fazla durmadı cadı kızım annelik o kadar güzel bir duyguymuş ki onun kokusunu aldığım da birkez daha anladım hayat bundan ibaretmişş kızım 2 kg doğdu ve küveze girmedi maşallah demeyi unutmayın lütfen solunumunu kendi sağlıyor emme refleksi çok güçlü şükür yarın evimize gidicez biz kavuştuk darısı kavuşmayı bekleyen diğer annelere sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarımmm 🩷🪬🌸🤱🏻