anneoluyorm_ Kızlar 27 haftalık hamileyim. Bu akşam ablamın 2 yaşındaki kızıyla oynarken karnıma çok sert tekme attı 😔 çok korkuyorum birşey olur mu
ilkimbebee anneoluyorm_ hareketlerini takip et hareket etmezse çikolata vs ye hareketlenmesi için baktın olmuyor acile git canım
aysegul8 anneoluyorm_ Hafta civarında görümcemin kızı çarpmıştı karnıma koşarken çok canım yanmıştı. Bebek hareketlerini takip et anormal bi durum görürsen doktoruna bi görün istersen
guzelanne01_ anneoluyorm_ hareketi varsa kanaman yoksa bişey olmaz sonuçta bebeği küçüp olup hamile kalan çok anne var Ve illaki vurabiliyorlar kızım 12 yaşında beni öpmeye çalışırken unutuyor bir anda kucağıma atılıyor yattığım yere zıplıyor Rabbim korur İnşallah
femme anneoluyorm_ siz çikolata vs yiyin biraz dinlenin takip de kalın olmaz ise bi acilde hareketlerine baksınlar bence
262223-- anneoluyorm_ sırf böyle birşey olur diye 3 yaşındaki yeğenimi yanıma yaklaştırmiyorum çokmu sert vurdu ki
Uykusuzannee anneoluyorm_ korkmayın benimde iki buçuk yaşında kızım var çok haraketli hiperaktif bende şuan 11 haftalık olduk sürekli üstümde atliyor zıplıyor yani kendimi korusam da mecbur başka kimse yok yanımda gurbetteyiz lekelenme yaşıyorum birkaç haftadır inşallah sizinkide sağlıklıdır
yinehamile anneoluyorm_ leke veya sancı yoksa bebek hareketlerini takip et, benim 15 aylık bir kızım var altını değiştirirken arada tekme yediğim oluyor, 29. Haftadayım çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım
Brn_cnn anneoluyorm_ bir bilgim yok canım. Ama lisedeyken beden hocamız hamileydi ve derste zankkk diye karnına futbol topu gelmişti baya sert ağlamıştı baya hemen diğer öğretmenler doktora götürdü ama bir şey olmamıştı. Sizde de bir şey olmamıştır umarım ama yine de bir doktora gidin bence içinizde korku olmasin