Ahsenveannesi Bbbsr malesef benimde öyle ilkinde karnım çok minikmiş bunu 2. Gebelikte anladım. 2. De 3-4 aylıkken baya belirginleşti ilkinde 6-7 aylık hafif bol giysem belli olmuyordu
yinehamile Bbbsr galiba ikinci de böyle oluyor benım ilk hamileliğimde 6,5 aylık oluncaya kadar hamile olduğum anlaşılmıyordun ama bunda 15 haftalıkken top gibi öne çıktı, şuan 29 haftalık hamileyim ama kızım da doğuma giderken bile göbeğim bundan küçüktü 😂
Waris Bbbsr benimde öyleydi. 2. Ayda karnım çıkmıştı. Şu an 35. Haftadayız hala da çok büyük. Bebek de biraz iriymiş🙈 karnın büyük küçük olması hiç önemli değil kafana takma bebek sağlıklı olsun da.
Zeynepz Bbbsr aynı şeyi soruyorum hatta dün eşime sordum ikinci gebeliğim 24. Haftadayım ama 8 aylık gibi hissediyorum karnımı yani hissetmek değil öyle dışardan gören de der yani son ayları herhalde diye eşim yok dese de aşırı büyük geliyor karnım daha önümde kaç ay var nolucak sonuna kadar merak içindeyim😂
Edanil Bbbsr 😂😂 benim ilkinde de büyüktü 11. Haftadayım aaa hamilemsin kaç aylık diyenlere 11 hafta demeye utanıyorum 😂😂 aman sağlıklı olsunda da önemli olan o
Brn_cnn Bbbsr ay evet yaaa benim de ikinci hamileligim ben de bunu düşünüyordum niye böyleyim diye 15haftalik hamileyim ama karnım maşallah 6aylik demek benim gibi olanlar varmış rahatça uyuyabilirim ahhaha
Bezgii Bbbsr ben şu an 30 haftaligim ve karnım baya büyük her gören şaşırıyor. öğrendiğim gün karnım direk çıktı büyük olarak desem yeridir . Ve tasiyamiyorum ağrılarım çok fazla özellikle iç bacak yuruyemiyorum bile rahatça 😔
minikmelegim_ Bbbsr birkaç hafta sonra iner. Bende böyle bi post açmıştım karnım kocamandı. Sonra inmeye başladı demek ki dedim şişkinlik oluyor. Şuan 20. Hafta ve tam gebe karnı diyebiliyorum şişkinlik değil artık o belli :)