rumeysakokk1706 Filizert rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes bu duyguyu tatsın inşallah bende öyle❤️
ferhpnar siyahinciii aaa 13. Haftada mı ikiz olduğunu öğrendin geç değil mi önceden belli etmiyor mu kendini
siyahinciii ferhpnar aynen ama şimdi büyüdüler 21 haftalık oldular belliler artık ikiz oldukları sağlıkla gelsinler inşaallah
bohemianmom Filizert Ben zorunlu kürtaj olmuştum bebeğim gelişmemişti 5. Haftada 1 ay sonra hamile kaldım doğum yaptım Ocak’ta canım. Negatif düşünceleri at kafandan olur Allahın izniyle 🫶
Fulya1993 Esraa79 merhaba çok eski bir gönderi altında yorumunuz ama yazmak istedim kurtajdan ne kadar sonra korunmasız ilişki yaşadınız nasıl oldu süreç yeni kürtaj oldum dün
Esraa79 Fulya1993 merhaba🙋🏼♀️ 1 hafta kadar az az kanama olmuştu. 10. Gün kontrole gittiğimde sorun yoktu. Sonrasında korunmasız ilişkim oldu zaten regl olmadım hiç.
Fulya1993 Esraa79 çok teşekkür ederim bilgi için zaten haftaya kontrole giderim ama şuan ne hissettim bilmiyorjm sanırım çok kabullenmisim
Esraa79 Fulya1993 kendine bunu yapma bende yaptım ama inan geçiyor. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin istediğin anda❤️ stres yapma akışına bırak inan benimde planladığım bişey değildi. Vücut hazır olduğunda olacak🫶🏻
kbrincehasan Filizert 3 ay doktor yasaklamıştı zaten toplamda 6 ay sonrasında öğrenmiştim hamile olduğumu