Eventuallyhappens Filizert göğüslerimde belirgin bi şişlik oldu, hassaslaştı.onun haricinde 5 gün gecikince test yaptım tabi öyle garantilendi.kan testi en güvenilir yol sanırım
Fulya1993 Esraa79 merhaba çok eski bir gönderi altında yorumunuz ama yazmak istedim kurtajdan ne kadar sonra korunmasız ilişki yaşadınız nasıl oldu süreç yeni kürtaj oldum dün
begummsfrgl Ben de 2 gün önce kürtaj oldum boş gebelikten 10. Haftada aldılar keseyi, tedirginim sonraki hamileliklerim nasıl geçecek. Kötü bir psikoloji ne kadar atlatmış olsam da
323832 Filizert doktor 2 ay korun demişti ben 4.ay korunmayı bıraktım 5.ay hamile kaldım şuan meleğim 1 ay 7 günlük yanımda rabbim hayırlısı ile size de nasip etsin
Busraa-aa Filizert ben akıntımdan ve sık idrara çıkmamdan aslında anlamıştım ve adetime daha varken karnimda hafif ağrılar vardı biraz daha bekledim âdetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Elif-ayhann Busraa-aa benimde bebeğimin 7.haftada kalbi durmuş 10.haftada kontrole gittiğimde öğrendim hiç kanamam veya ağrım olmadı
siyahinciii Busraa-aa 8 haftalıkken durmuş 12. Haftada kan geldi hemen doktora gittik kan uyuşmazlığından gitmiş dediler patolojide bişey çıkmadı
Filizert Busraa-aa Busraa-aa 10 haftalik olmasi gerekirken 8 hafta 2 de kalmisti karnim da aşağı doğru vuran bi agri vardi doktorum hic bi sikinti yok dedi tekrar aşağıya doğru agrin olursa gel dedi sonra esim hastenye gidckti bende icimden bi his sende git dedi gecesi randevu aldm ama hala normal zannediyorum hamile gibi hafif mide bulantim vardi rengim sap sarıydi sürekli uyuyordum yüzüm ve dudkalarm şişiyordu son günlerde sizde dikkat edin gidin bi agri hissetseniz sonraya bırakmayn ilk cocugumda gayet is yaptm butun evi alt ust temizliyordm ama ikinci cocukta daha dikkatlydim ilkim cok saglikli sukur ama ikinci bebeğim aldilar hayırlısı boyleyms naspms cnm herkeisn hakkindan hayırlısı olsun
Busraa-aa Elif-ayhann en çok korktuğum şey işte bende hep bi korkuyorum bu durumdan doktorlar şuan 1 ay arayla cagriyorlar benim için çok geliyor bu süreç yaa herhalde ben beklemicem yine gidicem
himne_ Filizert ocak ayında kürtaj oldum doktorum 1 adet dönemi korun yeterli dedi martta tekrar hamile kaldım şuan 9.haftadayım
Filizert Busraa-aa gidin ihmal etmeyin geçmiş olsun zor bende yaşadım insanin piskoljisini mahvediyor
Filizert siyahinciii bende ikinci çocuğum da oldum kan gelmedi direk kurtajla aldilar artık brni zehirleyecekms on gun boyunca karnimda kaldi rabbm böyle seyleri birdaha yastamasn hic birimize🤍