Kızlar 15. Haftadayım 1.5 zofer içmek zorunda kaldım 1e kadar bir şey olmadığını biliyorum ama yarımı misafirim vardı aşırı bulantım oldu 2 hafta önce doktorum organları tamamlandı daha ilaç bi zarar yapmaz dedi birde zoferden dolayı yarık damak dudak hiç rastlamadık gönül rahatlığıyla iç dedi yarımı zorda kaldım içtim daha önce böyle içen oldu mu ?

İstemeye istemeye içmek zorunda kaldım daha önce 1.5 içen var mı ? 1 kere böyle oldu dahada içmem çok pişman oldum

Yok mu daha önce bi kere böyle kullanan ???

gakkoyengee bişey olmaz korkma günde üç kere içiyodum doktorlar bulantı oldukça için diyolar olmadıkça içmeyin diyolar sen yine mecbur kalmadıkça kullanmazsın ama öyle bugün faxla aldım diye bişry olmaz 5-6 doz değil sonuçta

TTtutku ya mecbur kaldım misafirim vardı yoksa içmezdim günde 3 kere mi zofer içiyordunuz yoksa başka bi ilaç mı birde ilacım 8 mg çok teşekkür ederim cevabınız için 🌸

gakkoyengee evet üç kez içiyodum prilam etki etmiyodu bana safra kesesi taşım vardı o bulantıyı tetikliyodu 3-4 felsn içiyodum zoferi yoksa kusmaktsn içim çıkıyodu

gakkoyengee
          Allah’ın izniyle birşey olmaz canım ben de kullandım malesef ama mecburdum çünkü berbat bir haldeydim 1 ay kullandım ve toparladım. Şimdi bir sorunumuz yok Allah’ın izniyle…🙂

TTtutku daha önce duymuştum tetikliyor evet çok geçmiş olsun 💐 içimi rahatlattınız çok çok sağ olun ❤️

Berramm00 bende 6. Haftadan itibaren kullanıyorum ilk zamanlar her gün yarım sonra iyi olduğum günler almadım bugünde mecbur kaldım 2 paket bitirdim bugün 3. Paketimi aldım 🌸 hiç kullanmak istemiyorum ama el mahkum gerçekten

TTtutku
            Ay bana da dün teşhis kondu safra taşı çıktı. 3 haftada kusmak ve beslenememekten 7 kilo vermişim. Ne kadar süre kullandınız siz acaba? Ben şuan 10+3′teyim. Doktor ne kadar zaman kullanma gerektiğini söylemedi ben de sormayı unuttum