Mucizebebek2 Sunactn35 massallah massallah ne yedin içtin bacım ne güzel beslemissin Rabbim nazardan korusun
Sunactn35 Mucizebebek2 valla aşırıı dikkatli değilimdir yaa meyve sevmem normalde yani fındık fıstık yiyemem pekmez falanda bende anlamadm muz yumurta kaşar köfte bunalr sadece yaptı bencee belkide genetiktir bende böylemişim annem öyle diyo
EmineTarik Sunactn35 benim 500 gr eksik doğdu 3750 dedi 3240 doğdu ama doktor dedi karnın çok küçük ben daha zayıf bekliyorum dedi öylede oldu ama tam tersi kilolu da doğabilir
Esr36 Sunactn35 çok aşırı fark olmuyo bence sadece bi kısım bebekler daha odemlı doğuyo hastaneden çıkınca bıraz kılosu düşüyor ama aşırı bı fark yok
Tanembebek5 Sunactn35 ben de merak ediyorum bunu resmen aradığım post 😅 benim bebeğim de iri bir bebek 34+2 de 3200 dedi doktorum. 2 hafta önde 4.5 civarı doğar dedi ama acaba yanılma olur mu diye merak ediyorum 🤔
doga21 Sunactn35 doğumdan bir gün önce baktılar ertesi gün doğurdum dediklerinden 150-200gr arası fazla doğdu
Obiranne26 Sunactn35 bana da hep bu şekilde sölüyorlardı 38i bitirmek üzereyim şuanda haftasıyla uyumlu çıkıyor değerleri
Sunactn35 Sedosh 32 haftalıklen gittiğimde kilosu 2480 di boyu 45 cm di smdi 35 oldum bu gün dün doktor kilosunu söyledide boyunu unuttuk o konusmada valla sormadım ama bencede beslenmeyle sanki ilgisi yok gibi yaaa bende 59 la kaldım smdi 74 olmusum
Oznur-96 Sunactn35 canım genelde söylediğinin 300-400 gram aşağısı oluyor sebebi ödemi suyu gidiyor ya onun için
CayGetireyimMi CmreKsidar nasıl beslendiğini beslenmeyle ilgisi var mı ondan da emin değilim gerçi de ben de biraz kilo alsın ostiyorum bebek