Sunactn35 Arkadaslar ultrasondaki kilo ile dogumdaki kilo arasinda en fazla ne kadar yanilma olurr yada degisme olurr oglum 34+6 da suan 3440 gram doktor iri bi bebek dedi seker de yok dogunca cok dgesiirmi acaba odem falan yanilma payindan ?
CmreKsidar Sunactn35 ben 36+6 da doğurdum 36+4 de doktor 3300 demişti 3330 gram doğurdum ama bazen değişiyor
cihaninannesi Sunactn35 eğer böyleyse maşallah maşallah hem iri bebek hem de haftasından önde gidiyor nasıl besleniyorsunuz? Bana doktorum ultrason da +300 / -300 oynayabilir demişti yani net ultrasondaki gibi doğmuyormuş galiba + ve - farkı oluyormuş
CayGetireyimMi CmreKsidar nasıl beslendiğini beslenmeyle ilgisi var mı ondan da emin değilim gerçi de ben de biraz kilo alsın ostiyorum bebek
Sunactn35 cihaninannesi bende oyle biliyodum kilosu massallahh bizide sadirtti 32 de 2480 di bu akdar surede 1 kilo beklemiyodum almasini genetik herlde anlamadimki sabah haslanmis yumurta kasar cok yiyorum bide kofte cok yiyorum ben onun haricinde findik fistik pekmez ne bilim ara ogun falan yiye ilen biri deglm yogurt meyvede cok sık tüketmem vişne suyu çok içiyorum bu ara karnımada büyük dedi zaten doktor
Sunactn35 Senaykork yani yine 500 gram oynuyo gibi diyelim ona göre acaba normal doğum olurmu diye düşnyodumda ondan sordum bu soruyuda belli bi aralıgı varmı bilmyodum
Senaykork Sunactn35 aynen öyle bı Aralık’ta oynama oluyo , olur ya hiç yltakma benim arkadaşım 5 kiloya yakın doğurdu 😂 normal doğum ile Rahmin yapısı önemli birazda
nevzatbaskomser Sunactn35 Doğumumdan önceki gün 3800 demişti, ertesi gün doğum yaptım 3140 gram doğdu