Zeynepsari1 Diidosd 39+4 ama fiyat sormadım daha doğum için pazartesi yatışım olacak suni sancıyla öğrenip yazarım size de
Zeynepsari1 Diidosd 5.500 ödedik şimdi normal doğum için ama suni sancı verecekler herhangi bi belirtim yok doğım için çünkü kırk haftalık oldum
Diidosd Zeynepsari1 ayy biraz daha bekleseniz kendi sancini beklesen olmuyor mu acaba. Suni sancı çekmek zor. Ve bana sorarsanız açılmaya fazla etkisi olmuyor.
Zeynepsari1 Diidosd bugün Diidosd açılmam yoktu baktığında ama şuan sancılarım düzenli ve iki cm kadar açılmıştı iki saat geçti bakalım nasıl olcak şimdilik zorlanmıyorum açıkçası 🥹🥺
Diidosd Zeynepsari1 oy maşAllah e günlükleri oldunuz bilee. Nasıl gidiyor peki lohusalık. Bebeğe alışma zor oluyor mu
Zeynepsari1 Diidosd çok zor anne karnında ne rahatmışım 🥺 kaynanamda kalırım dedim ikinci günü pes ettim evime geldim. Dayanamadım
Zlhglsr Ben özcan beye gidiyorum. Bir hafta önce doğum fiyatlarını sordum normal doğum 5500 epidüral isterseniz 1500 de o dedi. İsteğe bağlı sezaryen 8500 zorunlu sezaryen 7500 demişti yanlış hatırlamıyosam.
Zeynepsari1 Diidosd yemek falan olarak evet de psikolojik olarak zor. Bide aşırı hassaslaştım söylenene her söz zoruma gidiyordu.eşimin daha çok faydası oldu o yüzden evimizde şuan daha rahat bakıyoruz. İzinli olduğu için her şeyimizle ilgileniyor